1998-12-18

Paternoster säästää aikaa, rahaa ja tilaa

Constructor Groupin kehittämä Paternoster-keräilyjärjestelmä vastaa varastoinnin ja tavaranpoiminnan nykyvaatimuksiin. Keräilyaikaa pudottava tehokas keräilyautomaatti voidaan liittää osaksi yrityksen logistiikkajärjestelmää, jolloin säästetään sekä työaikaa että kustannuksia.
Paternoster-keräilyjärjestelmällä yhden pientavarakeräilyrivin poimimiseen käytettävä aika on ainoastaan 14 sekuntia, kun sen on vanhoilla menetelmillä laskettu kestävän jopa minuutin. Laitteen toimintamekanismin ansiosta tavara tulee suorinta tietä käsittelyaukolle. Keräilyjärjestelmällä voi kerätä jopa 26 eri keräilylistaa samanaikaisesti. Laite on markkinoilla olevista keräilyjärjestelmistä selvästi tehokkain.
Normaaleissa pientavarahyllyissä keräilyn virheprosentti on 0,3. Paternosterin automaattinen keräilyjärjestelmä laskee virheiden mahdollisuuden 0,1 prosenttiin. Yritysten logistiikkavastuullisten piireissä on laskettu, että yksi keräilyvirhe saattaa maksaa yritykselle jopa 750...1000 markkaa. Paternosteriin tehty investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti. Hinta vaihtelee koosta riippuen 150 000 markasta 300 000 markkaan. – Lisätiedot: Constructor Finland Storage Systems Oy, Lohja.

Tietoa yrityksestä: Constructor Finland Oy

Hakutulos:
”1999”