2001-05-10

Näyttökuva ilman pc-tä

Yrityksen tuotekuva  - Liityntäasema

Kosketusnäytön avulla ohjattava, 1,4 kiloa painava Sony DFWS-77 on liityntäasema, joka näyttää tarkkuuskameralla kuvattua videokuvaa tietokonenäytöllä tai datavideoprojektorilla ilman pc:n apua. Sen käyttökohteita ovat lääketieteellinen opetus, etädiagnosointi, konsultointi ja tutkimus, mikroskopia, teollisuuden tutkimus ja tuotekehitys, digikuvaus sekä erilaisiin Windows-pohjaisiin prosesseihin liitetyt kuvajärjestelmät.
Asemaan voidaan kytkeä suoraan kolme kameraa. Lisävarusteena saatavan hubin avulla kameroiden määrä on mahdollista lisätä maksimi 63:een.
Laite muuntaa digivideokuvan analogiseen RGB-muotoon ja välittää sen kaapelia pitkin tietokonenäytölle, videomonitorille tai projektoriin ilman ohjelmistoasennuksia. Se voidaan myös kytkeä analogiseen tai digivideonauhuriin materiaalin tallentamiseksi. Kuvan maksimitarkkuus on 1 280x1 024 pistettä (SXGA).
Asemassa on ethernet 10 Base-T -, usb- ja rinnakkaisliitäntä. Lisävarusteena on saatavissa jalkaohjain (Sony FS-20) ja kauko-ohjain (RM-91). Laitetta voidaan ohjata myös tavallisen tietokonenäppäimistön avulla.
Lisätietoja: Sony Finland, 09-476 3300.