2001-06-07

Testaa lamput

Hehkulamppu- ja loistelamppuvalaisimien testaukseen soveltuu Finero TS-1000. Peruslaitteella voidaan tehdä suurjännite, eristysvastus ja maadoitusvastusmittaukset I-ja II-luokan laitteille.
Optiona voidaan laitteeseen lisätä valaisimen toiminnan testaus jännitekokeena ja lähtövirran mittaus ylä- ja ala- arvon rajoineen.
Kaikki em. testit laite tekee yhden ja saman liitynnän kautta mitattavaan laitteeseen ja sisäinen releistys suorittaa varsinaiset mittauskytkennät mikroprosessoripohjaisen ohjausjärjestelmän valvomana.
Etupaneelin kytkimillä voi valita testaussekvenssissä mukana olevat testit, esimerkiksi HV-testissä, miltä väliltä testi tehdään: L-N tai L, N-PE. Valintojen jälkeen painettaessa start-nappia tai kaukokäytöllä PLC-ohjauksella laite suorittaa em. testit haluttujen parametrien mukaisesti ja ilmoittaa onnistuneesta testistä vihreällä passed-valolla ja epäonnistuneesta punaisella fail-merkkivalolla. Testin aika mittausarvot on luettavissa monialueanalogimittarista etupaneelissa.
Lisätietoja: Tecono Oy, Pekka Lappalainen, 05-752 2200.

Tietoa yrityksestä: Celltech Oy