2003-11-20

Säätyvät hitsauslasit

Yrityksen tuotekuva Procurator Oy Ab - Hitsauslasit

Kaikkiin Hörnellin Speedglas 9000
-hitsauskypäriin sopivat säädettävät hitsauslasit Speedglas 9002 V ja 9002 X. Malliin 9002 X on integroitu aurinkokenno, joka lisää akun käyttöiän noin 3 000 tuntiin. Lisäksi siinä on 45 prosenttia suurempi näkökenttä kuin 9002 V:ssä.

Molempien lasimallien tiheysastetta, ts. kuinka paljon valoa päästetään läpi hitsauksen aikana, voidaan säätää viidessä portaassa yhdeksän ja kolmentoista välillä. Vaalenemisaikaa työn päätyttyä voidaan myös säätää. Tunnistusherkkyys, ts. lasin kykyä nähdä valokaari, on myös säädettävissä.

Kaikki kolme säätöä tehdään yksinkertaisilla painikkeilla. Niitä voidaan yhdistellä henkilökohtaisesti sekä kulloinkin suoritettavan hitsaustyön mukaan, heikolla virralla suoritettavasta tig-hitsauksesta voimakkaalla virralla suoritettavaan plasmaleikkaukseen.

Tuotteissa on peitelasi sekä seitsenkerroksinen laminaatti, jossa on yksi UV/IR suodatin, kolme polarisaatiosuodatinta ja kolme nestekide- elementtiä. Elektroniikkayksikön ohjaamat nestekideelementit toimivat sulkimina, jotka reagoivat valokaareen ja tummuvat automaattisesti silmänräpäyksessä valokaaren syttyessä. Tummuminen tapahtuu 1/10 000 sekunnissa.

Lisätietoja: Karske Oy, 09-7277 110.

Tietoa yrityksestä: Procurator Oy Ab