2004-08-10

Paperipalvelun operatiiviset tietojärjestelmät WM-data Novon käyttöpalveluun

Paperipalvelu on toimistotarvikkeiden toimittaja, jonka liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisessä sähköisillä ratkaisuilla on keskeinen rooli. WM-data Novo vastaa jatkossa Paperipalvelun materiaali-, talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden käyttöpalvelusta ja asiakastuesta.

"Paperipalvelun järjestelmien ulkoistaminen on osa palvelujen riskien hallintaa. Asiakaskohtaisten hyllytystäydennysten ohella tarjoamme sähköisiä tarviketilauspalveluita. Tällöin toimistotarvikkeita ei tarvitse varastoida, vaan tarvikkeet tilataan kysynnän mukaan suoraan tilausjärjestelmästä. Järjestelmien tulee pystyä tarjoamaan palveluja katkottomasti ja tehokkaasti niin suurille kuin pienillekin yrityksille. Paperipalvelun toiminta-ajatus on luoda ja syventää asiakkuuksia, sekä joustavien järjestelmien avulla rakentaa kustannustehokkaita täyden palvelun ratkaisuja" kertoo tietohallintopäällikkö Timo Rautakoski Paperipalvelusta.

Yhteistyössä WM-data Novo vastaa Paperipalvelun palveluiden häiriöttömästä toiminnasta ja korkeasta käytettävyydestä kaikkina vuorokauden aikoina sekä käyttäjien tunnistamisesta, joka on yhä tärkeämpi osa sähköisten palveluiden kehittämistä.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy