2004-02-06

WM-datan uusi rakenne ja johtoryhmä

WM-data Novolle asiakaslähtöinen toimiala- ja osaamisperusteinen organisaatio - johtoryhmä nimitetty

WM-data Novo on päättänyt uudesta rakenteestaan ja uusi johtoryhmä on nimitetty tänään. WM-data Novon liiketoiminta koostuu seitsemästä toimialakohtaisesta liiketoimintayksiköstä. Lisäksi kaksi liiketoimintayksikköä tarjoavat asiakkailleen toimialariippumattomia erityispalveluita ja infrastruktuuripalveluita ja -ratkaisuja.

– Olemme edenneet integrointityössä rivakasti ja uskon, että ennen kesää olemme saaneet WM-data Novon uuden organisaatiomallin toimimaan. Nyt aloitamme integrointityömme toisen vaiheen, strategioiden yhteen sovittamiseen, toimitusjohtaja Seppo Matikainen sanoo.

WM-data Novon johtoryhmään nimitettiin seuraavat johtajat:
– Martti Ala-Härkönen, talous, henkilöstön kehittäminen, tietohallinto, lakiasiat ja hallinto
– Kimmo Koivisto, valtio, kunnat, terveydenhuolto
– Harri Mäkitie, infraratkaisut
– Henry Nieminen, teollisuus
– Heikki Nikku, televiestintä, rahoitus ja vakuutus, palvelut
– Kari Partanen, toimialariippumattomat erityispalvelut.


Johtoryhmän puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Seppo Matikainen.

Pohjoismaiden toiseksi suurin tietotekniikkapalveluja tarjoava WM-data-konserni julkisti 6.2.2004 vuoden 2003 tuloksensa. Liikevaihto oli 716,6 (775,1) miljoonaa euroa ja EBITA oli 40,1 (-40,6) miljoonaa euroa. WM-data, Suomen liikevaihto oli 62,5 (72,1) miljoonaa euroa ja EBITA oli 9,2 (10,6) miljoonaa euroa.

Myös WM-data Novo Oyj, entinen Novo Group Oyj, julkisti vuoden 2003 tilinpäätöstiedotteensa. Liikevaihto vuonna 2003 oli 306,3 (308,5) miljoonaa euroa ja EBITA oli 11,1 (15,2) miljoonaa euroa.

WM-data Novo Oyj, entinen Novo Group Oyj, on siirtynyt vuoden vaihteessa osaksi WM-data-konsernia. Suomessa WM-data-konserni toimii nimellä WM-data Novo.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy