2006-12-01

Afag PS -manipulaattorimoduulisarja

Yrityksen tuotekuva Stig Wahlström Oy - Afag PS

Stig Wahlström Oy on tuonut markkinoille uuden sveitsiläisen Afag AG:n valmistaman PS-sarjan, joka tarjoaa ennennäkemättömiä ominaisuuksia pneumaattisiin manipulaattoreihin. Käyttäjäkunnan tarpeet muuttuvat yhä vaativimmiksi tahtiaikojen, massojen, paikoitustarkkuuksien ja käytettävyyden osalta. Tähän on onnistuttu vastaamaan PS-sarjalla, joka koostuu kolmesta eri kokoluokasta PS 16/25/32, jossa numero kuvaa männän halkaisijaa. Iskunpituudet vaihtelevat välillä 50–400 mm ja jykevimpään PS32/400:n voidaan kiinnittää luistiin 20.0 kg:n ja runkoon 12.0 kg:n massa.

Toistotarkkuus on jokaisella moduulilla +/-0.1 mm eli useamman moduulin kombinaatiotkin ovat hyvin tarkkoja.

Käytettävyyttä on parannettu kehittämällä yhtenä pakettina säätyvä iskunvaimennin/anturi-yhdistelmä, jolla on 8 eri kiinnitysvaihtoehtoa niin, että kokonaisuudesta saadaan aina kompaktein mahdollinen. Koko runkolaipan matkalla on Afagin standardirei’itys kuten myös luistissa ja päätylaipoissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut päätylaipat kiinnittyvät alumiinirunkoon neljällä ruuvilla ja niitä vastaa rungossa oleva uloke, joten näin varmistetaan huipputakka kohdistus molempien kiinnityspintojen suhteen.

Niin uudelle PS-sarjalle kuin kaikille muillekin moduuleilleen AFAG antaa 40 miljoonan iskun tai 2 vuoden takuun. Tarkemmat tekniset tiedot ja mm. 3D-mallit löytyvät Afagin nettisivuilta, jonne pääset meidän sivujen kautta tai suoraan www.afag.com.

Tietoa yrityksestä: Stig Wahlström Oy