2008-11-25

Pikalukitteiset ODU-pistokeliittimet

Yrityksen tuotekuva Sähkölehto Oy - ODU-pistokeliittimet

ODU valmistaa sekä standardoituja että asiakaskohtaisia pistokeliittimiä. ODU:lla on laaja valikoima pikalukitteisia ”push-pull” liittimiä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mittaus- ja testauslaitteet sekä tele- ja sairaalatekniikan käytöt.

Pikalukitteisia pistokeliittimiä löytyy 8 eri kokoa, ulkohalkaisijat 6,5–42 mm. Saatavana ovat 1–40 napaiset rakenteet, myös koax-, triax- ja sekakalustus on mahdollista. Suojausluokat standardi- rakenteille ovat IP 50 ja IP 68.

Rakenteita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota yhteensopivuuteen. ODU:n liittimet voidaankin liittää myös muiden valmistajien markkinoilla yleisesti oleviin vastaaviin liittimiin.

Varmistaaksemme nopeat toimitukset, varastoimme liittimiä asiakas- ja projektikohtaisesti varastossamme Helsingissä. Tärkeä osa toimintaamme on myös suomenkielinen tekninen asiakastuki.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä liitintarpeesi. Saat yksityiskohtaisen ratkaisuehdotuksen sisältäen tekniset tiedot, näyteliittimen ja tarjouksen vakioliittimestä tai asiakaskohtaisesta erikoisliittimestä.

Tietoa yrityksestä: Sähkölehto Oy