2009-11-12

Farnell julkaisee ainutlaatuisen ’e-sample’-ohjelman yhdessä TT electronics Welwyn Components’in kanssa

Yrityksen tuotekuva Farnell - e-sample

Johtava monikanavainen jakeluyhtiö Farnell on yhteistyössä TT electronics Welwyn Componentsin kanssa julkaissut ainutlaatuisen näytteiden tilausohjelman (’e-sample’). Ohjelman ajatuksena on, että Welwynin verkkosivuilla käyvät, näytteitä etsivät asiakkaat voivat siirtyä suoraan kulloinkin ajankohtaiselle Farnellin paikalliselle sivulle. Niiden kautta voidaan nopeasti ja käyttää ’osta nyt’-toimintoa, jolloin toimitus tapahtuu seuraavana työpäivänä kaikkialle Eurooppaan.

Uusi sopimus nopeuttaa kiireisten suunnittelijoiden työtä, koska komponenttinäytteet uusia tuotteita varten saadaan entistä nopeammin ja tuotteet saadaan siten markkinoille aikaisemmin. Farnell pitää varastossa yli 4.000 TT electronics Welwyn Components’in tuotetta ja on ollut tiiviissä yhteistyössä mikroelektroniikan komponenttien ja kiinteiden vastusten johtavien valmistajien kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Uusi näytteiden tilausohjelma vahvistaa ennestään Farnellin asemaa verkkokaupassa. Asiakkailla on nyt käytettävissään yli 480.000 varastotuotetta elektroniikkateollisuuden yli kolmelta tuhannelta johtavalta valmistajalta ja lisäksi suuri joukko innovatiivisia ns. niche-tuotteita.

Tuloksena laajasta, monipuolisesta tuotevalikoimasta yhdessä erilaisten hankinta- ja koulutusjärjestelmien kanssa, kuten esimerkiksi i-Buy e-Procurement työkalu, eQuotes sekä TechCast-verkkokoulutus, toimittaa Farnell nyt yli 50 % kaikesta myynnistään verkkokaupan kanavien kautta. Suunnittelijat eri puolilla maailmaa saavat verkon kautta niin datalehdet kuin kaiken tarvitsemansa teknisen tuenkin monella eri kielellä.

“Yhteistyö teollisuuden johtavien yhtiöiden kuten TT electronics Welwyn Components kanssa tämän tyyppisissä toiminnoissa on erittäin arvokasta asiakkaittemme kannalta,” sanoi Farnellin jakelu- ja tuotejohtaja Mike Buffam. “Paineiden lisääntyessä uusien tuotteiden nopean markkinoille pääsyn suhteen sekä kilpailun kiristyessä ovat kaikki toimet ajan voittamiseksi ja näytetoimitusten nopeuttamiseksi erittäin tervetulleita.”

TT electronicsin komponenttimyynnin UK:n ja Pohjoismaiden johtaja Ian Ford kommentoi edelleen: “Nyt käynnistämämme ’e-sample’-näytteiden tilausohjelma edustaa merkittävää edistysaskelta liiketoiminnassamme. Sen ansiosta pääsemme hyödyntämään monipuolisesti Farnellin laajaa toimitusketjua, logistiikan osaamista sekä järjestelmiä, mikä nopeuttaa markkinajohtajan asemassa olevien vastustuotteittemme sovelluksia asiakkaittemme keskuudessa.”

Lisätietoja TT electronics Welwyn Componentsin tuotteista saa myös Farnellin tekniikka- ja e-yhteisösivuilta element14 osoitteessa (www.element-14.com).

Tietoa yrityksestä: Farnell