2010-08-23

Ulf Wretskog tillträder som VD för Coor Service Management i Finland

DI Ulf Wretskog är ny VD för Coor i Finland fr o m början av augusti 2010. Han har tidigare verkat som Vice-VD för Coor i Sverige.

Wretskog har en lång erfarenhet från Coors verksamhet i Sverige. Senast, före han tillträdde som VD för den finska verksamheten var han ansvarig för Coors framgångsrika kontraktsförhandlingar gällande stödtjänster till Nya Karolinska Sjukhuset i Solna, Sverige. Coor kommer att utveckla och leverera fastighets- och arbetsplatsservice till Nya Karolinska Sjukhuset till och med år 2040. Projektet hör till de största offentlig-privat samverkan-projekt (OPS) i Sverige.

– Förutom att Ulf har lång erfarenhet i Coor, har han dessutom den profil som krävs för att kunna fortsätta driva vår finska verksamhet framåt. Vi tror starkt på den finska marknaden och har alla möjligheter att utveckla vår verksamhet där, säger Mats Jönsson, Koncernchef på Coor Service Management.

– Det ska bli otroligt spännande att få sätta mig in i och leda den finska verksamheten. Jag hoppas och tror att jag med min långa erfarenhet från Coor i Sverige kommer att kunna bidra till att fortsätta utveckla den finska verksamheten på ett bra sätt, säger Ulf Wretskog.

Tietoa yrityksestä: Coor Service Management Oy