2011-10-06

Useita uusia innovatiivisia muistituotteita SanDiskiltä

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Useita uusia innovatiivisia muistituotteita SanDiskiltä

Maailman johtava flash-muistien valmistaja SanDisk tuo myyntiin useita uusia tuotteita, kuten sadan vuoden pitkäaikaistallennuksen kuville, maailman nopeimman SD-kortin ja yhden maailman pienimmistä USB-muistitikuista.

SanDisk Memory Vault on flash-muisti valokuvien, videoiden ja muiden tiedostojen pitkäaikaiseen säilytykseen. Tämä uusi ulkoinen muistiasema liitetään tietokoneen USB-porttiin ja se pystyy uuden Chronolock -teknologian ansiosta tallentamaan sisältönsä turvallisesti jopa 100 vuoden ajan. Muistien koot ovat 8 ja 16 GB. Hintoja ei ole vielä vahvistettu.

"Pitkäaikaistallennukselle on varmasti suuri kysyntä. Ihmiset arvostavat perhekuviaan, mistä on osoituksena se, että perheen kuva-albumi on yleensä ensimmäinen esine, joka pelastetaan, jos kotona syttyy tulipalo", sanoo Juha Korteniemi, joka edustaa SanDiskiä maahamme tuovaa Focus Image Nordic Oy:tä.

SanDisk Ultra Solid State Disk Drive (SSD) on suunniteltu korvaamaan tai täydentämään pöytätietokoneiden ja kannettavien nykyisiä kiintolevyjä. Se tekee tietokoneesta nopeamman suuremman siirtonopeuden ansiosta sekä vähentää virrankulutusta ja lisää luotettavuutta. Useissa tapauksissa pyörivän kovalevyn korvaaminen SSD-asemalla on vahva vaihtoehto uuden tietokoneen ostamiselle. SSD-asemien koot ovat 60, 120 ja 240GB. Hintoja ei ole vielä vahvistettu.

SanDisk Extreme Pro SDXC UHS-I Card on maailman nopein SD-kortti, sen kirjoitusnopeus on jopa 90 megatavua sekunnissa, mikä sopii täydellisesti suurten RAW-kuvien ja videoiden käsittelyyn. Korttien koot ovat 8 GB:stä aina 64 GB:in saakka. Hinnat alkaen noin 45 €.

SanDisk Mobile Ultra micro SDXC Card. Kooltaan jopa 64 GB:set kortit voivat kaksinkertaistaa useiden kännyköiden ja tablettien tallennuskapasiteetin. Niiden siirtonopeus on 30 MB/s ja ne tarjoavat class 6 suorituskyvyn, jota tarvitaan Full HD -videoiden käsittelyyn. Korttien koot ovat 4 GB:stä 64 GB:in. Hinnat alkaen noin 18 €.

"Mobiililaitteiden myynti kasvaa koko ajan ja on odotettavissa, että niiden määrä saavuttaa 1,7 miljardia yksikköä vuoden 2014 aikana. Suurin osa näistä tulee olemaan yhteensopivia micro SDXC-standardin kanssa", sanoo Juha Korteniemi.

SanDisk Eye-Fi Wireless Memory Card mahdollistaa valokuvien ja videoiden siirtämisen silmänräpäyksessä kamerasta lähellä olevaan älypuhelimeen tai tablettiin langattomasti. Tarvitaan vain yhteys langattomaan verkkoon.  Saatavana 4 ja 8 GB. Hinnat alkaen noin 60 €.

Cruzer Fit on vain noin euron kolikon kokoinen USB flash-muisti, joka voidaan liittää tablettiin tai kannettavaan niin, että se työntyy ulos vain muutaman millimetrin verran. Saatavana 4 GB:stä 16 GB:in. Hinnat alkaen noin 12 €.

Cruzer Switch on USB flash-muisti, jossa on taitettava liittimen suojus. Saatavana 2 GB:stä 32 GB:in. Hinnat alkaen noin 7 €.

Saatavuus

Kaikki edellä mainitut tuotteet tulevat olemaan saatavilla lokakuussa. Kaikki mainitut arviohinnat sisältävät alv:n.


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Swarovski, Velbon, Kenko, Metz ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi

SanDisk Corporation on kehittänyt ja myynyt eniten flash-muistikortteja maailmassa. SanDisk on maailman johtava yritys flash-muistien alalla - tutkimuksesta ja tuotekehityksestä aina valmistukseen, brändäykseen sekä tuotejakeluun saakka. SanDiskin tuotevalikoimaan kuuluvat flash-muistikortit matkapuhelimiin, digi- ja videokameroihin, digitaalisiin ääni- ja kuvatoistimiin sekä USB-muistitikut, kannettavien laitteiden integroidut muistit sekä solid state -asemat tietokoneisiin. SanDisk on yksi S&P 500 -listan yrityksistä ja se sijaitsee Silicon Valleyssä. Lähes puolet yrityksen liikevaihdosta tulee USA:n ulkopuolelta. Lisätietoja www.sandisk.com


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa