2012-01-26

Focus Nordicin valikoima laajenee Carl Zeissin objektiiveilla

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Focus Nordicin valikoima laajenee Carl Zeissin objektiiveilla

1. helmikuuta lähtien Focus Nordic on Carl Zeissin objektiivien jakelija koko Pohjoismaissa.

”Objektiivit ovat aina olleet meille erittäin tärkeä tuoteryhmä ja odotammekin innolla, että saamme vahvistaa valikoimaamme laadukkailla Carl Zeissin objektiiveilla”, kertoo Juha Korteniemi Focus Nordicilta.

Focus Nordicilla on jo aikaisempaa kokemusta Carl Zeissin myynnistä Tanskassa sekä Norjassa ja nyt jakelu laajenee myös Suomeen, Ruotsiin ja Islantiin.
Carl Zeiss on aina ollut tunnettu tinkimättömästä laadustaan, optisten ja hienomekaanisten laitteiden valmistajana. Jo yli 120-vuoden ajan Carl Zeiss on toimittanut optisia laitteita valo- ja videokuvauksen ammattilaisille ympäri maailman, mm. Hollywoodiin. Carl Zeiss on myös ollut merkittävä optisten laitteiden kehittäjä ja heidän laitteitaan on ollut mukana mm. kuulennoilla. Tänä päivänä Carl Zeiss valmistaa objektiiveja useimpiin markkinoilla oleviin järjestelmäkameroihin ja valikoimasta löytyykin useita mielenkiintoisia objektiivisarjoja, kuten esimerkiksi kiinteäpolttoväliset objektiivit, 18mm:n superlaajakulmasta 100mm:n macro-objektiiviin.


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Velbon, Kenko, Metz ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa