2012-04-03

Markem-Imajen uusi SmartDate® X60-kirjoitin tuo korkealaatuista suorituskykyä lämpösiirtotulostukseen

Yrityksen tuotekuva Markem-Imaje AB - Markem-Imajen uusi  SmartDate® X60-kirjoitin tuo korkealaatuista suorituskykyä lämpösiirtotulostukseen

Uuden SmartDate X60 -lämpösiirtokirjoittimen innovatiivinen ultranopea ja korkealaatuinen kirjoituspää lisää tuotantolaitoksien suorituskykyä.

Markem-Imaje, merkintäjärjestelmien globaali valmistaja ja toimittaja tiedottaa uuden SmartDate X60 -lämpösiirtotulostimen lanseerauksesta. Sen pitkäikäinen ultranopea kirjoituspää on kehitetty erittäin vaativien suurien erien sovelluksia varten.

Huippunopean suorituskykynsä ansiosta SmartDate X60 voi tulostaa pakkausmerkintöjä jopa 1000 mm sekunnissa 300 dpi:n resoluutiolla. Tuotepäällikkö Andy Grayn mukaan: SmartDate X60 kykenee tulostamaan hartsivärinauhalla jopa 600 mm sekunnissa. Laajentamalla lämpösiirtoteknologian käyttömahdollisuuksien rajoja ja ylitämme asiakkaiden odotukset. Kehittyneen SmartDate X60 -kirjoittimen ansiosta lämpösiirrosta on tullut toteuttamiskelpoinen vaihtoehto siellä, missä se oli aikaisemmin mahdotonta.”

SmartDate X60 soveltuu mainiosti elintarviketeollisuuteen esim. keksien, pastan, suklaan ja makeisten valmistukseen. SmartDate X60 on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan, kuten espanjalaisen teollisuusleipomon La Flor Burgalesen huoltopäällikkö Angel Juan Perez kertoo: ”Pienet yksittäispakkaukset edustavat tärkeää osaa tuotannostamme. Nämä nopeat tuotantolinjat tarvitsevat samalla nopeudella toimivia kirjoittimia.”

Perezin puhe vastaa monien asiakkaiden mielipidettä, kun hän sanoo: ”kulutustarvikkeet ovat keskeinen tekijä tuotannon kokonaiskuluissa. Optimointi on meille tärkeää.” Uusi SmartDate X60 -kirjoitin vähentää värinauhajätettä ja pidentää tuotantolinjan käytettävyysaikaa. Standardi 1100 metrinen värinauha varmistaa jopa 20 % enemmän tulosteita per rulla, 20 % vähemmän hävikkiä ja vähentää  nauhan vaihtokertoja. Uusi teknologia optimoi värinauhan käyttöä heikentämättä tulostuslaatua.

Gray lisää: “Kirjoittimessa on kuolleiden pisteiden tunnistus, joka auttaa huomaamaan puuttuvat pisteet jo ennen tuotannon aloitusta. Viestejä voi muuttaa suoraan SmartDate X60 -käyttöliittymässä, ilman kannettavaa tietokonetta.”  Energiasäästöjärjestelmä vähentää energiankulutusta jopa 50 %.

SmartDate X60 on enemmän kuin kehittynyt tuote”, sanoo Gray. Hän selittää: ”Asiakkaan valitessa SmartDate kirjoittimen, hän saa ainutlaatuisen 18 kuukauden takuun ja optiona jopa 60 kuukauden laajennetun takuun vain noin 1 euron päivähinnalla. Olemme toimialallamme ainoa näin laajan suojauksen tarjoaja. Takaamme uuden kirjoituspään vaihtamalla sen veloituksetta uuteen ensimmäisen käyttövuoden tai värinauhan 60 kilometrin ajan, mikäli yksikin kuollut piste ilmenee.”  Grayn mukaan Markem-Imajen tavoitteena on helpottaa asiakkailleen SmartDate X60 -kirjoittimen käyttöön ottoa. ”Yksinkertaistamme koko prosessin, asennuksesta huoltoon. Useat varaosamme ovat yhteensopivat SmartDate 5 ja SmartDate X40 mallien kanssa. Olemme ennakoineet asiakkaittemme tarpeet, helpottamalla varhaisempien SmartDate-mallien päivittämistä uusimpaan teknologiaamme.” 

Suorituskyvyn parantamiseen suunniteltu ja kokonaiskuluja vähentämään rakennettu SmartDate X60 edustaa Markem-Imajen sitoumusta yhtä lailla asiakkaiden tuotannon kuin talouden näkökulmasta.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Markem-Imaje AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa