2012-09-11

Uusi makro Pentax 645D:lle

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Uusi makro Pentax 645D:lle

HD PENTAX-D FA645 MACRO 90mm F2.8 ED AW SR

Uusi makro- ja muotokuvaobjektiivi Pentax:in keskikoon 645D – ammattikameraan.

Keskikoon Pentax 645D:n objektiivivalikoima kasvaa entisestään uuden makro-objektiivin myötä. Uudessa objektiivissa on Pentaxin oma kehittynyt antireflex-käsittely, linssien HD-pinnoite ja sisäänrakennettu kuvanvakaaja.


Ammattilaisen valinta muotokuvaukseen

PENTAX 645D digitaalisella keskikoonkameralla objektiivin polttoväli vastaa kinokoossa 71mm (analogisella 645-kameralla 65mm). Kahden ED (extra-low dispersion) ja yhden asfäärisen -linssielementin avulla saavutetaan todella korkealuokkainen kuvanlaatu koko kuvan alueella ja lisäksi kromaattinen aberraatio on saatu uudessa objektiivissa todella tehokkaasti minimoitua.

Suuri aukko antaa optiikalle todella kauniin ”bokehin” (sametinpehmeän epätarkkuusalueen), joka tuo juuri muotokuviin upean tunnelman. Makrokuvauksessa objektiivin tarkkuus on suorastaan veitsenterävä eikä pieninkään yksityiskohta jää tallentamatta. Makrotilassa suurennussuhde on 0.5-kertainen.

Objektiivissa on Pentaxin kehittämä HD-pinnoite, joka välittää valon paremmin kennolle ja vähentää kuvanlaatua heikentäviä heijastuksia, verrattuna esimerkiksi perinteiseen multicoating-pinnoitteeseen.


PENTAX:in oma kuvanvakaaja

Tämä on ensimmäinen Pentaxin objektiivi, jossa on sisäänrakennettu Pentax SR-kuvanvakaaja.


Sääsuojattu

Objektiivi on osa AW-objektiivisarjaa, joka tarkoittaa, että se on suojattu sekä säätä että pölya ja likaa vastaan. Objektiivissa on kaikkiaan 11 tiivisterengasta. Yhdessä sääsuojatun 645D-rungon kanssa AW-sarjan objektiivit muodostavat parivaljakon, jolla kuvatessa ei tarvitse huolehtia säästä, eli kamera ja objektiivi sopivat loistavasti erilaisiin ulkoilmakuvauksiin.


Muita ominaisuuksia

  1. Quick-Shift Focus – toiminnon avulla käsitarkennukseen vaihtaminen onnistuu todella nopeasti
  2. SP (Super Protect) – linssipinnoite suojaa tehokkaasti lialta ja naarmuilta
  3. Täydellisen pyöreä suljinaukko antaa kuviin upean ”bokehin”


Hinta ja saatavuus

Hinta ja toimitusaika julkaistaan Photokinassa.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa