2012-02-09

Uusi valovoimainen 24 mm:n objektiivi Samyangilta

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Uusi valovoimainen 24 mm:n objektiivi Samyangilta

Samyang tuo markkinoille uuden 24mm f/1.4 ED AS UMC –objektiivin, jossa on 13 linssiä  12 ryhmässä. Neljä linssiä on valmistettu ED-lasista, jotka vähentävät valon hajontaa tehokkaasti ja kaksi linssiä ovat puolestaan asfäärisiä. Objektiivissa on moninkertainen UMC-Antireflex –käsittely, joka päästää tehokkaasti valon läpi, ilman heijastumia.

”Objektiivia on saatavilla suurimpaan osaan markkinoilla olevista kameramalleista. Täyden kennon ja APS-C –kamerat sekä pienemmän kennon kamerat: Canon, Nikon AE, Pentax, Samsung NX, Four Thirds ja Sony Alpha”, kertoo Juha Korteniemi Samyangia maahantuovalta Focus Nordicilta.

Täyden kennon järjestelmäkameroissa tämä objektiivi toimii huippuluokan laajakulmaobjektiivina, joka soveltuu hyvin mm. arkkitehtuuri- ja maisemakuvaukseen. DX-kennoilla varustetuissa järjestelmäkameroissa uusi Samyang-objektiivi toimii huippuluokan työkaluna esimerkiksi lehtikuvaajille ja maisemakuvaajille. Four Thirds -kameroissa tämä objektiivi on loistava valinta valovoimaiseksi yleisobjektiiviksi, 50mm:n polttovälinsä ansiosta.

Hinta ja saatavuus
Samyangin uutuus saapuu jälleenmyyjille helmikuun aikana. Objektiivin verollinen hinta on noin 839 euroa Nikon AE-kiinnityksellä ja 799 euroa muilla kiinnityksillä.


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Velbon, Kenko, Metz, Lensbaby, B+W, Novoflex ja Carl Zeiss. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa