2013-04-25

Almondylta täyteläisiä suklaakakkuja

Yrityksen tuotekuva Findus Sverige AB - Almondylta täyteläisiä suklaakakkuja

TIEDOTE

Huhtikuu 2013

Almondylta täyteläisiä suklaakakkuja

Almondy tuo pakastealtaisiin uudet täyteläiset suklaamoussekakut. Almondy Marabou Premium -kakku hemmottelee tumman suklaan ystäviä ja Almondy Daim Moussekakku on kuohkea versio suositusta Daim-kakusta.

Almondy tuo kakkuperheeseensä ensimmäisen Almondy Marabou Premium -kakun, joka on 70 % kaakaota sisältävästä tummasta suklaasta valmistettu. Kakussa on kaksi mantelikerrosta ja tummapaahteisesta kaakaosta valmistettu suklaakreemi. Paksu kerros laadukasta sertifioitua Marabou Premium -tummaa suklaata viimeistelee kakun.  

Almondyn suosituin ja klassikoksikin muodostunut Daim-kakku saa rinnalleen kuohkean version. Uudessa Daim Moussekakussa on Almondyn tutun mantelipohjan päällä runsas kerros pehmeää maitosuklaamoussea ja täyteläistä kreemiä. Kakku on kuorrutettu herkullisella maitosuklaalla ja rapeilla Daim-rakeilla.

”Tumma suklaa on noussut suureen suosioon ja siksi tuomme juuri aikuiseen makuun sopivan Marabou Premium -kakun. Daim-kakku on ollut jo vuosia suosituin kakkumme ja halusimme tuoda siitä moussemaisen version”, kertoo Anni Palmio Findukselta. 

Almondy-kakut sopivat maun, tyylikkään ulkonäön ja ihanan koostumuksensa ansiosta jokapäiväisiin herkutteluhetkiin ja hemmotteluun. Nopeasti tarjoiluvalmiista, herkullisesta kakusta saa esimerkiksi hetkessä jälkiruoan päivälliselle.

Uudet kakut ovat muiden Almondy-kakkujen tavoin gluteenittomia, eikä niissä ole säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Yhden kakun hinta on noin 5,50–7,50 euroa. Yhdestä kakusta riittää herkuteltavaa noin kahdeksalle hengelle. Uutuudet ovat saatavilla pakastealtaissa huhtikuusta alkaen.

Kuvia kakuista osoitteessa http://imagebank.almondy.com/

Lisätietoja tuotteesta:

Anni Palmio

Findus Finland Oy

Puh. 040 730 2723

anni.palmio@fi.findus.com

Kuva- ja näytetiedustelut

Susanna Nipuli

Hill and Knowlton Finland Oy

Puh. 040 775 5699

susanna.nipuli@hkstrategies.fi



Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Findus Sverige AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa