2014-01-16

Scandic Continental uudistuu ja vaihtaa nimensä Scandic Park -hotelliksi

Yrityksen tuotekuva Scandic Hotels AB - Scandic Continental uudistuu ja vaihtaa nimensä Scandic Park -hotelliksi

Scandicin Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevan Scandic Continental -hotellin mittava uudistaminen on edennyt vaiheeseen, jossa puolet hotellin huoneista avataan täysin uudistettuina. Samalla hotelli vaihtaa nimeään ja on nyt Scandic Park. Suomen suurimman hotellin uudistustyö valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2015 alkuun mennessä.

Scandic Parkin muotokieli perustuu Scandicin hiljattain luomaan uuteen hotellikonseptiin. Hotellin uudistusten suunnittelussa on hyödynnetty vaikutteita sitä ympäröivästä urbaanista puistosta, joka tarjoaa jokaiselle elämyksiä ja inspiraatiota. Viihtyisä ja ilmapiiriltään rento hotelli palvelee monipuolisesti sekä työ- että lomamatkaajia.

”Continentalilla on Helsingissä erittäin pitkät perinteet, mutta uudistusten myötä oli selvää, että vanha nimi ei enää toimi. Scandic Park on moderni ja raikas hotelli, ja uusi nimi kuvaa sitä hyvin, onhan se Keskuspuiston alkujuurilla”, kertoo hotellinjohtaja Kari Kurppa.

Urbaani puisto ulottuu hotellin sisälle

Scandic Park hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan Helsingin keskustan tuntumassa, vastapäätä kaunista puistoa. Hotellihuoneet on sisustettu kolmen erilaisen värimaailman mukaan ripauksella yllätyksellisyyttä.

”Scandic Park -hotelli tarjoaa täysin uudenlaisen ja inspiroivan kokemuksen asiakkaille ulko-ovelta hotellihuoneisiin saakka. Se näkyy ennen kaikkea materiaalivalinnoissa, kalusteissa, valaistuksessa ja ilahduttavissa yksityiskohdissa. Sisustuksessa on aistittavissa hienovaraisia viittauksia läheiseen puistoon ja luontoon”, kertoo suunnittelun toteuttaneen ruotsalaisen arkkitehtitoimisto Doosin sisustusarkkitehti SIR/MSA Bronwynn Welsh.

Hotellin vaiheittain tapahtuvassa uudistuksessa ensimmäisenä avautuvat vastaanotto, parkkihalli sekä 232 uudistettua huonetta, eli noin puolet hotellin huonekapasiteetista. Maaliskuussa 2014 avautuvat uudet kokoustilat tarjoavat joustavuutta, inspiroivan ympäristön sekä upeat puistomaisemat erikokoisille, jopa 500 hengen tapahtumille. Toukokuussa 2014 hotelliin aukeaa uusi ravintola. Uudistuksen viimeisessä vaiheessa valmistuvat loput huoneet, jotka ovat valmiina vastaanottamaan yöpyjiä tammikuussa 2015.

Scandic Park -hotellikiinteistön omistaa Pandox ja urakoitsijana toimii Consti.

Lisätietoja:

Kari Kurppa, hotellinjohtaja, Scandic Park, puh. +358 50 050 8277
kari.kurppa@scandichotels.com

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049
kati.puukko@scandichotels.com

Kuvat:

Hotellin kuvia on ladattavissa täältä.

Doos Architects

Doos Architects on Tukholmalainen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut suunnittelemaan sisustuskonsepteja hotelleille ja ravintoloille. Doos on yksi Skandinavian johtavista yrityksistä kyseisillä aloilla ja sillä on kokemusta niin pienistä kuin isommistakin hankkeista eri puolilla Eurooppaa.  www.doos.se



Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Scandic Hotels AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa