2014-08-26

Syysuutuudet Ricoh/Pentaxilta

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Syysuutuudet Ricoh/Pentaxilta

Ricoh on julkaissut joukon uusia tuotteita, joiden toimitukset alkavat tulevina kuukausina: uusi sääsuojattu zoom-objektiivi keskikoonkameroille, uusi Q-sarjan kamera, sekä täysin uusi superzoom-kamera. Kaikki nämä julkaistaan Pentax-brändin alla. Lisäksi palkintoja voittaneesta K-3 lippulaivamallista saadaan uusi erikoisversio.

HD Pentax-DA645 28-45mm F/4,5 ED AW SR

Sääsuojattu kuvanvakaajalla varustettu keskikoolle sopiva laajakulmaobjektiivi on odotettu uutuus Pentaxin 645-järjestelmällä kuvaaville. Polttoväli 28-45mm antaa kinovastaavuutena 22-35mm kuvakulman, joka on erityisen sopiva varsinkin maisemakuvaukseen.

Objektiivissa on sisäänrakennettu kuvanvakaaja ja se koostuu 17:stä linssistä 12:ssa ryhmässä, mukaan lukien kaksi asfääristä linssiä ja kaksi ED-lasia (Extra Low Dispersion). Se on myös varustettu viimeisimmillä heijastusta vähentävillä HD- ja Aero Bright -pinnoitteilla, sekä suojaavalla SP-etulinssillä (Super Protect), joka on erittäin helpppo puhdistaa.

Lisäksi objektiivissa on Quick-Shift –tarkennusjärjestelmällä, jonka ansiosta voit nopeasti vaihtaa käsi- ja automaattitarkennuksen välillä. Etulinssissä on suodinkierre ja siihen on mahdollista kiinnittää esimerkiksi pyöröpolarisaatiosuodin, joka on epätavallista tämän tyyppiselle objektiiville.

Hinta ja saatavuus

Objektiivin toimitukset alkavat syyskuussa ja se tulee maksamaan:
HD Pentax-DA645 28-45mm. hinta noin 5450 euroa.


Pentax Q-S1

Uusi Q-sarjan malli korvaa edellisen Q-7:n. Kamera on päivitetty edellisistä malleista varsinkin suorituskyvyn ja ulkonäön osalta. Kuten aiemmat mallit, on tämäkin uutuus mahdollista tilata eri värivaihtoehtoina tavanomaisten värien lisäksi.

Vakioväreinä ovat musta, valkoinen, harmaa ja kulta. Pentax Q-S1 tulee saataville pelkkänä runkona, 5-15mm kittinä (kinovastaavuus 27,5-83mm) ja 5-15mm + 15-45mm tuplakittinä (kinovastaavuus 83-249mm).

Hinta ja saatavuus

Kameran toimitukset alkavat syyskuussa ja se tulee maksamaan:
Pentax Q-S1, kamerarunko. Hinta noin 350 euroa.
Pentax Q-S1, 5-15mm kit. Hinta noin 470 euroa.
Pentax Q-S1, 5-15mm + 15-45mm tuplakit. Hinta noin 675 euroa.


Pentax XG-1

XG-1 on niin sanottu bridge-kamera pitkällä zoom-objektiivilla ja järjestelmäkameran tuntumalla, mutta ilman vaihdettavia objektiiveja. Kamera sopii hyvin heille, jotka haluavat ottaa todella hienoja kuvia, ilman raskasta kalustoa.

Kamerassa on 52x optinen zoom, 24-1248mm kinovastaavuudella, 16 megapikselin kenno, kuvanvakaaja, 3” LCD-näyttö, Full HD-videokuvaus, sekä 1 cm tarkentava makrokuvaus.

Hinta ja saatavuus

Kameran toimitukset alkavat elokuussa ja se tulee maksamaan:
Pentax XG-1. Hinta noin 325 euroa


Pentax K-3 Prestige Limited Edition

Useita palkintoja voittanut Pentax K-3 tulee saataville ”Gunmetal Grey”-erikoisversiona. Kamerarungon mukana toimitetaan akkukahva, kaksi akkua ja erikseen suunniteltu kamerahihna. Versiota on saatavilla vain rajoitettu erä.

Hinta ja saatavuus

Kameran toimitukset alkavat syyskuussa ja se tulee maksamaan:
Pentax K-3 Prestige Limited Edition. Hinta noin 1350 euroa.


Lisätietoja: info@focusnordic.fi




Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa