1999-04-16

Jokasään työvaatteet

Ruotsalainen työvaatevalmistaja Snickers Europe AB markkinoi jokasään vaatemallistoa nimeltä Allweather.
– Kyse on paljon enemmästä kuin tavallisista sadevaatteista, kertoo yrityksen tuotekehityksestä vastaava Per-Henrik Magnusson. Allweather soveltuu kaikkiin olosuhteisiin, työntekijä on aina suojattu sateelta ja tuulelta.
Magnussonin mukaan vapaa-ajanvaatteiden suunnitteluun panostetaan paljon, miksi sitten pitäisi tinkiä korkeista vaatimuksista työvaatteidenkaan kohdalla? Henkilöt, jotka työskentelevät ulkona sateessa, tuulessa ja pakkasessa, tarvitsevat käytännöllisiä vaatteita, jotka helpottavat työskentelyä.
– Harvat valmistavat housuja, jotka ovat sekä vedenpitäviä että miellyttävän tuntuisia, mutta joissa samalla on otettu huomioon työskentelyn kannalta tarpeelliset ominaisuudet, Magnusson huomauttaa.
Allweather-housuissa on otettu huomioon kaikki ne työvaatteille ominaiset yksityiskohdat, jotka ovat tehneet Snickersistä tunnetun, kuten cordura-kankaiset polvisuojat, läpälliset reisitaskut, suuret takataskut, työkalutaskut sekä vinotaskut taaksepäin. Takki voidaan kiristää alhaalta, siinä on säädettävä huppu ja vedenvalutuskanava, jottei vesi pääse tunkeutumaan vaatteen sisään. – Lisätiedot: Snickers Original Oy, Helsinki.