2001-10-11

Vastaa ja viestittää

Yrityksen tuotekuva  - Puhelinvastaaja

Toimistoon tai kotiin tarkoitetussa Doro Titan -puhelinvastaajassa on 40 minuutin muisti vastaanotetuille puheluille. Soittaja voi jättää vastaajaan maksimi viiden minuutin viestin, johon kirjautuu samalla automaattisesti puhelun saapumispäivä- ja kellonaikamerkintä.
Omille vastaajaviesteille laitteessa on kaksi eri vastaajatoimintoa. Oman vastaajaviestin voi tallentaa 30 sekunnin pituisena silloin, kun soittajan toivotaan jättävän viestin vastaajaan. Kun soittaja ei voi jättää viestiä, oman vastaajaviestin voi tallentaa kahden minuutin pituisena.
Tarvittaessa laite myös nauhoittaa käynnissä olevan puhelun kokonaisuudessaan koko laitteen muistikapasiteetin eli 35 minuutin ajan. Vastaajaa voi käyttää myös ns. sähköisenä muistikirjana.
Laitteen eri toimintoja pystyy ohjaamaan muualla sijaitsevasta äänitaajuusvalintapuhelimesta tai vaikka matkapuhelimesta salasanaa käyttämällä. Tarvittaessa kauko-ohjatusti toimivat esimerkiksi uusien ja/tai kaikkien viestien kuuntelu, sanoman pysäytys ja lopetus. Vastaajatoiminnot voi myös sulkea tai käynnistää tai siihen voi äänittää uuden vastaajaviestin toisesta puhelimesta.
Lisätietoja: Doro Tele Oy, Emmi Järvelä, 09-5400 0411.