2003-05-19

Novosta Finnet Comin yhteistyökumppani hosting-palveluihin

Novo ja Finnetin yritysmyynnistä vastaava Finnet Com ovat solmineet yhteistyö-sopimuksen, joka koskee Novon hosting- ja hallintapalveluiden liittämistä osaksi Finnet Comin tarjoamaa tietoliikennepalvelu-
kokonaisuutta.

Yhteistyön puitteissa Finnet Com tarjoaa suomalaisille suurille ja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille tietoliikenteen ja tietotekniikan integroivaa hallinta- ja ylläpitopalvelun kokonaisratkaisua.

– Olemme jatkuvasti kehittäneet palvelu- ja tuote-
portfoliotamme kattamaan kaikki yrityksen tietoliikenne- ja kommunikaatiotarpeet. Nyt solmittu yhteistyö Novon kanssa tarjoaa asiakkaillemme tietoliikennepalveluiden lisäksi verkkoon liitettyjen palvelimien ja tietokantojen ylläpidon. Käytettävyys ja tietoturva paranevat huomattavasti, kun integroidaan verkot, palvelimet ja tietokannat saumattomasti toisiinsa, sanoo johtaja Heikki Saarinen Finnet Comista.

– Novon pitkä kokemus kokonaisvaltaisten ulkoistus-
palveluiden kehittäjänä ja toimittajana sekä valta-
kunnallinen asiantuntijapalveluverkosto yhdistettynä Finnet Comin vahvaan tietoliikenneosaamiseen ja Finnetin kattavaan infrastruktuuriin antavat edellytykset hoitaa asiakkaiden vaativia it-tarpeita. Novon ja Finnet Comin yhteistyön avulla asiakkaat saavat käyttöönsä kustannustehokkaan ja toimivan palvelukokonaisuuden yhden kontaktipisteen kautta, sanoo osastopäällikkö Veikko Erämo Novosta.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy