2004-04-16

Mercantile-yhtiöille WM-data Novon toimittama Axapta-järjestelmä

WM-data Novo ja Mercantile Group ovat sopineet Axapta-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta Mercantile-ryhmän Mercantile-liiketoiminnassa. Mercantilen tavoitteena on uuden järjestelmän avulla yhtenäistää ja tehostaa toimintatapojaan. Järjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2005 alusta. Sopimus mahdollistaa järjestelmän käyttöönoton myöhemmin myös muissa Mercantile Groupin liiketoiminnoissa.

"Mercantile Oy:ssä informaatioteknologiaa on hyödynnetty pitkään toiminnanohjauksessa ja asiakasvarastojen täydennyksessä. Nyt tehtävällä investoinnilla tavoitteenamme on uudistaa ja modernisoida vanha järjestelmä ja samalla parantaa toiminnan tehokkuutta. Uskomme, että Axapta-järjestelmä antaa meille erinomaiset lähtökohdat. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että kumppaninamme toimii WM-data Novo, jolla on hyvä asiakastuntemus, mikä takaa meille jatkuvuuden", kertoo toimitusjohtaja Markku Hollström Mercantile Oy:stä.

"Yhteistyötämme Mercantilen kanssa on ollut pitkäaikainen ja avoin. Nyt tehtävässä järjestelmäuudistuksessa Mercantile siirtyy asiakaskohtaisesta ohjelmistosta standardiin tuotepohjaiseen ratkaisuun, johon liitetään Mercantilen tarvitsemat erityispiirteet", toteaa toimialajohtaja Jori Kanerva WM-data Novosta.

Monitasoarkkitehtuuriin perustuva Axapta merkitsee sekä sähköistä että langatonta yhteensopivuutta, ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmiston monipuolisuus, asiakaskohtainen muokattavuus ja nopea käyttöönotto takaavat yritykselle turvallisen ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy