2004-03-09

Yt-neuvottelut käynnistyvät WM-data Novossa

WM-data Novo aloittaa yhteistoimintamenettelyn mukaiset neuvottelut enintään 190 henkilön vähentämisestä. Henkilöstön määrä WM-data Novossa on tällä hetkellä yhteensä noin 2800 henkeä. Neuvottelut käynnistetään WM-data Novo Oyj:n (entisen Novo Group Oyj:n) ja sen tytäryhtiöiden, sekä WM-data Oy:n, WM-data Infra Solutions Oy:n, WM-data Internal Services Oy:n ja WM-data X-Way Oy:n toiminnan yhdistämisen ja yhteensovittamisen vuoksi. Neuvottelujen perusteina ovat tuotannolliset, taloudelliset ja työnantajan toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvat syyt.

– Neuvottelemme suunnitelmista ja toimintamallista päällekkäisten toimintojen purkamiseksi. Yhdistymisen tavoitteena on parantaa palvelua kohdistamalla ja toimintaa tehostamalla, saada aikaan kustannussäästöjä ja parantaa kannattavuutta, toimitusjohtaja Seppo Matikainen sanoo.

– WM-data Novon tavoitteena on saattaa yt-neuvottelut päätökseen huhtikuun loppuun mennessä. Eläkejärjestelyillä, sisäisillä siirroilla sekä koulutusjärjestelyillä pyritään minimoimaan irtisanottavien henkilöiden määrä, Matikainen jatkaa.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy