2004-02-11

WM-data Novo Fonectan paikkatietokumppanina www.020202.fi -palvelussa

WM-data Novo on toimittanut Fonectan internetissä toimivaan www.020202.fi -hakupalveluun paikkatietoaineistot ja niiden hyödyntämisessä tarvittavat tekniset toteutukset. Uusi hakupalvelu auttaa kansalaisia löytämään etsimänsä yritykset ja palvelut sekä kartat ja reitit haluamaansa kohteeseen kaikkialla Suomessa. Siinä on myös valtakunnallinen ravintolahakemisto sekä sähköpostiosoitteiden hakupalvelu.

"Hakupalvelumme on suunnattu kaikille suomalaisille, ja sen tuoma lisäarvo on käytön helppous ja vaivattomuus", toteaa johtaja Timo Wallius Fonecta Oy:stä.

WM-data Novo vastaa hakupalvelun karttaosion käytettävyydestä ja toimivuudesta ympäri vuorokauden. Kartat, kohdetiedot koordinaatteineen, sekä niiden käyttöön tarvittavat toiminnallisuudet, tuotetaan Fonectan palveluun WM-data Novon Navici®-paikkatietopalvelusta. Hakupalvelun sisältämiä yhteystietoja päivitetään jatkuvasti.

"Navici®-paikkatietopalvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää paikkatietoja omissa verkko- ja mobiiliratkaisuissaan ASP-periaatteella. Yhteistyö Fonectan kanssa on ollut joustavaa ja hedelmällistä ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet edelleen kehittää ja tuoda markkinoille uudenlaisia, aidosti loppukäyttäjää hyödyntäviä, paikkatietoihin perustuvia palveluita", sanoo palvelujohtaja Ilkka Kukkonen WM-data Novosta.

Fonectan käytössä ovat WM-data Novon laadukkaat, koko maan kattavat kartta-aineistot, jotka sisältävät kaikki Suomen kadut ja tiet. Vektorimuotoinen nettikartta ja rasterikarttasarja ovat ainoita koko maan yhtenäisinä kattavia karttatuotteita, jotka on tarkoitettu verkko- tai it-käyttöön.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy