2004-01-13

WM-data Novo Microsoftin valtuutetuksi oppilaitoskumppaniksi

Tietotekniikan palvelutalo WM-data Novo on hyväksytty ensimmäisenä Suomessa Microsoftin valtuutetuksi oppilaitoskumppaniksi. Authorised Education Reseller eli AER-kumppanina WM-data Novo toimittaa ja kehittää yhdessä Microsoftin kanssa koulusektorin kokonaisratkaisuja. 1.3.2004 alkaen Microsoftin oppilaitosratkaisuja voivat toimittaa vain valtuutetut oppilaitoskumppanit.

Valtuutetulta oppilaitoskumppanilta edellytetään kiinteää yhteistyötä ja panostusta Microsoftin teknologioihin. AER-kumppanina WM-data Novo voi tarjota oppilaitosasiakkailleen entistä enemmän osaamista ja resursseja Microsoft-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen käyttöönotossa ja hyödyntämisessä.

"Oppilaitoskumppanuus on WM-data Novolle tärkeä asia, ja viestii panostuksestamme koulusektorin toimialaratkaisuihin.WM-data Novolla on yli 120 sertifioitua konsulttia ja asiantuntijaa", toteaa WM-data Novon Business Manager Petri Kiiski. "WM-data Novo tekee kiinteää yhteistyötä Microsoftin kanssa ja meillä on pitkäaikaista kokemusta palvelin- ja järjestelmähankkeiden käyttöönotosta ja lisenssien hallinnasta", Kiiski jatkaa.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy