2007-11-21

UPM toimittaa sähköiseen paperiin perustuvan hintanäyttöratkaisun Lahden Euromarketiin

Lahden Euromarketissa on otettu kaupalliseen käyttöön maailman ensimmäinen UPM Ella -sähköiseen paperiin perustuva hintanäyttöjärjestelmä. Sähköisen paperin on kehittänyt ja valmistanut UPM, ja ratkaisun on Tradekalle toteuttanut SYSOPENDIGIA. Uusi hintanäyttöjärjestelmä toteutetaan marketin hedelmä- ja vihannesosastolla, jossa puolen vuoden ajan kerätään kokemuksia järjestelmän tuomista hyödyistä. Kokemusten perusteella tutkitaan ja päätetään ratkaisun käytön mahdollisesta laajentamisesta Euromarket-ketjussa.

UPM Ella Store Labels –asennukseen kuuluu hintaetikettien lisäksi tuotteistettu kassaintegraatio- ja hallintasovellus sekä myymälän langattomat käsipäätteet. Sähköiset hintaopasteet on myymälässä kytketty suoraan kassajärjestelmään siten, että kassoihin tehtävät hintapäivitykset välittyvät reaaliaikaisesti hintaopasteisiin. Sähköisten hintaopasteiden tietoja, kuten tuotteen hintaa ja vaakanumeroa, voidaan päivittää automaattisesti. Tällä voidaan varmistaa, että hintaopasteissa ja kassalla on aina sama oikea hinta.

"Tradeka tavoittelee järjestelmän avulla joustavuutta tuotteiden hinnoitteluun sekä työtä helpottavia ratkaisuja myymälätoimintoihin. Ratkaisu on ollut käytössä jo jonkin aikaa ja kaikki on toiminut moitteettomasti", Euromarket-ketjun kenttäjohtaja Aulis Anttila Tradekasta toteaa.

UPM Ella Store Labels -etikettien visuaalinen ilme soveltuu erityisen hyvin kaupan ympäristöön ja siihen voidaan liittää brändielementtejä. Sähköiset hintanäytöt toimittaa UPM:n Corporate Venturing –osasto. SYSOPENDIGIA toimii sähköisten hintanäyttöjen jälleenmyyjänä ja integraattorina.

Tietoa yrityksestä: UPM-Kymmene Oyj