2008-11-28

Fenestra kokosi energiatehokkaat ikkunat ja ovet yhdeksi tuoteperheeksi

Yrityksen tuotekuva Fenestra Oy - Energiatehokas tuoteperhe

Fenestran energiatehokas tuoteperhe helpottaa energiansäästöä etsivien rakentajien ovi- ja ikkunavalintoja

Suomen johtaviin ovi- ja ikkunavalmistajiin kuuluva Fenestra on koonnut energiatehokkaat ovensa ja ikkunansa yhdeksi tuoteperheeksi. Rakentaja tai remontoija löytää tuoteperheestä helposti kaikki rakennuksen energiankulutusta pienentävät ikkunat sekä ulko- ja parvekeovet.

Tuoteperhe edustaa uutta ajattelutapaa, joka keskittyy rakennuksen energian kokonaiskulutuksen pienentämiseen yksittäisten tuotteiden u-arvojen tarkkailun sijaan. Tulevaisuudessa rakentamisessa panostetaan yhä enemmän kokonaiskulutuksen vähentämiseen, mikä antaa mahdollisuuden tehokkaampaan rakentamiseen ja suurempaan energiansäästöön.

Tuoteperheen kaikkien ikkunoiden u-arvot ovat alle 1,2, ja parhaan A-energialuokan Primus A -ikkunan u-arvo on ainoastaan 0,85. Perheeseen kuuluu lisäksi laaja valikoima erilaisiin tyyleihin sopivia ulko-ovia u-arvoin 0,75–1,0 ja näiden kanssa yhteensopivia parveke- ja puutarhaovia, jotka viimeistelevät energiatehokkaan kokonaisuuden ja rakennuksen harmonisen ilmeen.

Tuoteperheen avulla Fenestra palvelee entistä paremmin energiatehokkaiden ovien ja ikkunoiden valinnassa. Kokonaiskulutuksen huomiointi ja sopivien kokonaisratkaisujen löytäminen perinteisestä yksittäisten u-arvojen viidakosta voi olla vaivalloista ja hankalaa. Energiatehokkaiden valintojen tekeminen helpottuu, kun tarvittavat ovet ja ikkunat löytyvät yhdestä, selkeästi merkitystä tuoteperheestä. Fenestran energiatuoteperheen merkkinä on logo, jossa tummansinisellä pohjalla on valkea e-kirjain.

Fenestran kuvapankissa on kuvamateriaalia tuoteperheen ovista ja ikkunoista. Kuvapankki löytyy osoitteesta http://kuvapankki.fenestra.fi. Käyttäjätunnus ja salasana ovat sivuilla valmiina.

Tietoa yrityksestä: Fenestra Oy