2009-12-18

Coorin uutiskirje

Coor kehityksen kärjessä
Hyvän palveluntoimittajan on kuljettava kehityksen kärjessä. Sen on ymmärrettävä asiakkaiden haasteita ja luotava heidän menestystään tukevia ratkaisuja. Olenkin aina erittäin ylpeä ja iloinen onnistuneista kehitysprojekteista, joissa Coor on todella voinut olla hyödyksi asiakkailleen. Novan uudessa numerossa esitellään kaksi tällaista kehitysprojektia.

Toimistovallankumous
Joustavat työtavat ja uudet apuvälineet tuovat meitä lähemmäksi kolmannen sukupolven toimistoja. Nykyisin ei ole enää olennaisinta kysyä, valitaanko omat huoneet vai avokonttori, vaan prosessi aloitetaan kysymällä, miten tiloja on tarkoitus käyttää.

Palvelualan uusi ympäristömerkintä
Ympäristön tilan aktiivinen parantaminen on itsestäänselvyys Coorin monille ympäristötietoisille asiakkaille. Vuosien varrella Coor on kerännyt huomattavan osaamisen palveluntoimituksen ympäristövaikutusten vähentämisestä ja testannut erilaisia siihen liittyviä ratkaisuja ja konsepteja. Nyt Coor julkistaa ainutlaatuisen ympäristömerkinnän nimeltä Coor Green Services, joka kattaa laajalti Coorin palvelutoiminnan.

Concept Office – Coorin oma laboratorio
Coorissa on huomattu, että asiakkaita kiinnostaa yhä enemmän työmenetelmien sekä työtilojen ja niiden käytön uudistaminen. Yhtenä esimerkkinä on Ericsson, joka on ryhtynyt ottamaan käyttöön uudenlaista Multiflexoffice-toimistoratkaisua. Coorin on oltava palveluntoimittajana askeleen edellä.

Coorin uutiskirje kokonaisuudessaan

Tietoa yrityksestä: Coor Service Management Oy