2010-08-27

Premier Farnell toimittaa entistä laajempaa valikoimaa Analog Devices -tuotteita kautta maailman

Uusinta Analog Devices -tekniikkaa on nyt saatavana kautta maailman, kun Premier Farnell on laajentanut yhteistyötään Aasian – Tyynenmeren alueen yhtiöittensä kanssa.

Premier Farnell, johtava monikanavainen suunnittelijoita ja ostajia palveleva jakelija, on ilmoittanut, että Analog Devices, Inc. (NYSE: ADI) on valtuuttanut yhtiön Aasian-Tyynenmeren alueen toimipisteet toimimaan franchise-pohjaisina jakelijoinaan. Analog Devices on maailmanlaajuisesti johtoasemassa tietojenkonversiotekniikassa sekä signaalinkäsittelyyn tarkoitettujen suorituskykyisten puolijohdesovellusten alalla. Sopimus heijastaa Premier Farnellin keskittymistä maailmanlaajuisille EDE-markkinoille (Electronic Design Engineering) ja korostaa erityisesti yhtiön strategiaa pyrkiä tarjoamaan mahdollisimman laajaa EDE-tuotteiden valikoimaa paikallisista välivarastoista kautta maailman.

Yhtiön asiakkaat, erityisesti korkealuokkaisia niin analogisia, sekasignaalipiirejä kuin DSP-piirejäkin tarvitsevat suunnittelijat, voivat nyt hyödyntää Premier Farnellin tehokkaasti palvelevaa saman päivän lähetyspalvelua toimipisteittensä kautta, niin Pohjois-Amerikassa (Newark ja element14), Euroopassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa ja Intiassa (Farnell), Kiinassa ja Hong Kongissa (Premier Electronics) kuin Kaakkois-Aasian maissakin ( Farnell Newark). Tilauksen tuotemäärällä ei ole alarajaa, eikä myöskään arvolla.

Premier Farnellin tekninen tuki on myös saatavana kaikissa maissa. Hyödyllisiä suunnitteluvihjeitä ja muita käyttäjille suunnattuja resursseja on saatavana element14:n kautta (www.element-14.com), joka on suunnittelijoiden suosittu yhteisöportaali uusien tekniikoiden ja ratkaisujen hyödyntämiseksi paikallisella kielellä. Analog Devices -yhtiön käyttäjäyhteisö sijaitsee osoitteessa www.element14.com/community/community/suppliers/analogdevices.

Analog Devicesin kanavamyynnin apulaisjohtaja Alex Glass sanoi: “Jo yli 40 vuoden ajan on ADI yhdistetty elektroniikkateollisuuden keskuudessa suorituskykyyn ja poikkeuksellisiin teknisiin ratkaisuihin. Tämän maineen ylläpitämiseksi kaikkien asiakkaittemme parissa ja erityisesti elektroniikan suunnittelijoiden valitsimme jakelijaksemme Premier Farnellin, joka on hyvin tunnettu kyvystään palvella suunnittelijoita tehokkaasti ja nopeasti. Hyvin toimivan eCommerce-järjestelmänsä ja erinomaisen, monikanavaisen jakelumallinsa ansiosta odotamme Premier Farnellin parantavan myös meidän ydintoimintaamme maailmanlaajuisesti.”

Premier Farnellin maailmanlaajuisen toimittajaohjauksen johtaja Marianne Culver sanoi: “Analog Devices on meille todella arvokas kaikkialla toimiva yhteistyökumppani. Tämä jakelusopimuksen laajennus osoittaa molempien yhtiöiden liiketoiminnan arvojen ja päämäärien yhteneväisyyden. Se on jälleen uusi todiste pyrkimyksestämme toimittaa innovatiivisia teknisiä ratkaisuja koko maailman suunnittelijakunnalle.”

Tietoa yrityksestä: Farnell