2012-06-19

Flowrox esittelee maailman suurimman letkupumpun, LPP-T100

Yrityksen tuotekuva Flowrox Oy - Flowrox esittelee maailman suurimman letkupumpun, LPP-T100

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Flowrox esittelee uusimman innovaationsa, LPP-T100 letkupumpun. Uusi pumppu pystyy pumppaamaan jopa 100 m³/h, maksimissaan 10 barin paineella.
Ainutlaatuisen rullaavan toimintaperiaatteensa ansiosta pumppu tuottaa 31 litraa yhden 360 asteen työkierroksella ja tarvitsee silti vain 25 litraa voiteluainetta, mikä on noin 25 % tavanomaisten pumppujen voiteluainetarpeesta, sanoo Markus Rossi, Flowroxin letkupumppujen tuotepäällikkö.
- Tuotteemme on suunniteltu teollisuuden vaativimpiin käyttö-kohteisiin, erityisesti kaivos-, mineraali ja metallurgi- sekä energia, ympäristö- ja rakennusteollisuuteen, Rossi jatkaa, unohtamatta muita, esimerkiksi kemian teollisuutta. Esimerkiksi kaivospuolella pumppumme ovat erityisen sopivia sakeuttimien alitteiden pumppaukseen.

Vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin alhaisimmilla kokonaiskustannuksilla
Yli 30 vuoden kokemuksella 100 000 toimitusta virtauksensäätöprosesseihin tekee Flowroxista (ennen Larox Flowsys) tunnetun myös letku- ja levyluistiventtiilivalmistajana. Viimeisimpien lanseerausten joukkoon kuuluu myös uudet epäkeskoruuvipumput. Kaikki Flowroxin tuotteet säästävät asiakkaiden kustannuksia, sillä ne ovat tehokkaita, niiden huoltoväli on pitkä ja huoltokustannukset erittäin alhaiset.
Flowrox-letkupumput soveltuvat hyvin erilaisten lietteiden sekä muiden kuluttavien, syövyttävien, jähmeiden ja kiteytyvien väliaineiden pumppaukseen, sanoo Rossi. Rullaavan toimintaperiaatteensa ansiosta Flowrox-letkupumpuissa syntyy tavallista vähemmän kitkaa, letkun käyttöikä on pidempi ja energiankulutus pienempi, hän jatkaa.
Flowrox-letkupumpuissa on monia etuja, kuten:
• Tasainen, jatkuva tuotto ilman ylikuumenemisen riskiä mahdollistaa suuremman tuoton pienemmällä pumpulla
• Pumpattavan väliaineen ei tarvitse olla homogeenistä
• Väliaine ei sekoitu eikä pilkkoudu

Flowrox-letkupumppu on korkeiden lämpötilojen ykkösvalinta, sillä se voi pyöriä jatkuvasti
24/7 jopa 98°C lämpötilassa rullaavan toimintaperiaatteensa ansiosta, toteaa Rossi.
Pumppujen tekniset ominaisuudet ja edut mahdollistavat vähäisemmän energian kulutuksen,
helpomman kunnossapidon ja alhaisemmat pumppauskustannukset.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Flowrox Oy

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa