2012-09-14

Merkintä hallintaan Markem-Imajen viimeisimmillä tuoteuutuuksilla

Yrityksen tuotekuva Markem-Imaje AB - Merkintä hallintaan Markem-Imajen viimeisimmillä tuoteuutuuksilla

Markem-Imaje vahvistaa merkintäratkaisujen globaalin markkinajohtajan asemaansa syksyn Pakkaus- ja Scanpack-messuilla. Messuilla esitellään tuote-, pakkaus- ja lavamerkinnän viimeisimmät uutuudet, samoin kuin täysin uusi konsepti, joka yhdistää parantuneen suorituskyvyn, kustannustenhallinnan ja ympäristöystävällisyyden.

Pakkaus-messujen näyttelyosastolla 3a12 Markem-Imaje esittelee uusimpia teollisen merkinnän mustesuihku-, laser- lämpösiirto ja tulostus-ja applikointiratkaisuja. Uuden sukupolven Markem-Imaje-kirjoitin on edeltäjiään suorituskykyisempi, käyttäjäystävällisempi ja käyttökustannuksiltaan edullisempi. Nämä ominaisuudet perustuvat uudelleensuunniteltujen kirjoittimien käyttövarmuuteen, alhaisiin ylläpitokustannuksiin ja innovatiivisiin kulutustarvikkeisiin, jotka minimoivat kulumisen, pysäytykset täytön ajaksi ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

Uusi SmartDate X60 on ensiesittelyssä Pakkaus 2012- messuilla ja vie lämpösiirtomerkinnän uudelle tasolle erittäin suuren, jopa 1000 mm/s nopeutensa ansiosta, tulostusresoluution säilyessä edelleen 300 dpi:nä. Uudessa käyttöliittymässä tulosteita voidaan editoida ilman tietokonetta. Uusi Digital Ribbon Save ja Markem-Imajen erityisesti kehittämä 1100 m:n värinauha pidentävät värinauhan vaihtoväliä entisestään. Uudet toiminnot, samoin kuin uusi, pitkän käyttöiän takaava tulostuspää, kuolleitten pisteiden (Dead-Dot-Detection) tunnistus ja alan johtava 18 kuukauden takuu tarjoavat SmartDate X60:lle huippuluokan käyttövarmuuden.

Uusi mustesuihkukirjoitin 9232 E on ensiesittelyssä Scanpack-messuilla. Se on kehitetty erityisesti suulakepuristettujen tuotteiden, kuten kaapeleiden ja profiilien merkintään, missä mittaus, suuri nopeus ja käyttövarmuus ovat erityisen tärkeitä.

Uusi 7031 HD on Pohjoismaiden ensiesittelyssä Scanpack-messuilla ja se lisää lasermerkinnän kapasiteettia suuremman tulostuspintansa ansiosta, minkä vuoksi samalla tulostuksella voidaan merkitä useita pakkauksia kerralla. Se korvaa kaksi eri jogurttiteollisuudessa ja annospakkausten merkinnässä käytettyä kirjoitinta.

Etikettien applikoinnissa käytettävä Print & Apply 2200 -kirjoitin on varustettu uudella Tamp Blow-applikaattorilla, joka tulostaa ja applikoi pakkauksia koskettamatta. Etiketti puhalletaan ulos koskettamatta alustaan - täydellinen ratkaisu kun kyse on aroista tuotteista kuten leipäpusseista jne.

Uusi 2200 Pallet merkitsee nopeasti ja tehokkaasti lavoja kahdelle sivulle ilman suojakelmun tarvetta. Tuotantopysäytykset on minimoitu alle 40 sekunnissa tapahtuvan etikettien ja värinauhan vaihdon ansiosta. Vankka ja kompakti rakenne käyttäjäturvallisine kääntövarsineen takaa luotettavaa lavatunnistusta moneksi vuodeksi eteenpäin.

CoLOS-ohjelmaa käytetään kaikkeen tuotantolaitoksen merkinnän ohjaukseen ja sitä voidaan käyttää uuden tuotantosarjan koordinoituun käynnistykseen, se voidaan kytkeä yrityksen tietokantaan tietojen hakemista varten ja se takaa tietoturvallisuuden, koska manuaalinen käsittely on minimoitu. Erilaiset CoLOS-ratkaisut tarjoavat tunnistusta, seurattavuutta, verkon hallintaa optimoituun merkintätoimintoon ja logistiseen käsittelyyn.

Tervetuloa tutustumaan näkemykseemme siitä, miten merkintä tulee hoitaa!  

Pakkaus 2012, messuosasto 3a12
Varaa tapaaminen

26-27/9 Helsingin Messukeskus
Vieraile maksutta Käyta koodia: 7725

 

Scanpack 2012, messuosasto A02:28
Varaa tapaaminen
23-26/10 Svenska Mässan, Göteborg
Tilaa pääsylippusi Pääsymaksu sek 175
                                  
                              


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Markem-Imaje AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa