2013-08-26

Toyota on julkistanut ensimmäisen trukkien suunnittelukilpailun

Yrityksen tuotekuva Toyota Material Handling Sweden AB - Toyota on julkistanut ensimmäisen trukkien suunnittelukilpailun

Toyota Material Handling Europe (TMHE):n ensimmäinen avoin trukin suunnittelukilpailu on alkanut. Kilpailu on tarkoitettu muotoilua opiskeleville ja vuonna 2013 valmistuneille opiskelijoille Euroopan alueella. Kilpailua koordinoi TMHE:n suunnittelukeskus.

Toyota Material Handling Europe (TMHE) kutsuu kaikki lahjakkaat muotoilun opiskelijat ja vuonna 2013 valmistuneet opiskelijat ottamaan haasteen vastaan ja osallistumaan Toyotan trukin suunnittelukilpailuun.  Tämän vuoden teema on ‘Vetotrukit: teollisuuden koneet tarvitsevat muutosta’.

Istuakseen paremmin nykyaikaiseen sisälogistiikan ympäristöön, vetotrukit tarvitsevat uutta ilmettä: vetotrukit käsittelevät raskaita kuormia, siirtävät niitä pitkiä matkoja, ovat kestäviä, turvallisia ja luotettavia. Ne auttavat säästämään aikaa, energiaa ja kustannuksia. Niiden tulisi olla yhtä lailla tyylikkäitä.

“Toivomme, että kilpailijat ovat innovatiivisia, omalaatuisia ja uskaltavia suunnitellessaan uutta vetotrukkia. Haluaisimme heidän keskittyvän vetotrukin esteettiseen puoleen, mutta muistaen kuitenkin tämän päivän materiaalinkäsittelyn haasteet kuten kestävyyden. Lopputuotteen tulisi heijastaa Toyotan arvoja: turvallisuutta, kestävyyttä, tuottavuutta, käytettävyyttä ja yksinkertaisuutta.” kertoo Magnus Oliveira Andersson, TMHE:n suunnittelukeskuksen johtaja.

Mielikuvitus ja vaiva palkitaan. TMHE palkitsee omaperäisimmän ja innovatiivisimman suunnitelman 4000 eurolla. Tuomaristo, joka koostuu asiantuntijoista ja alan ammattilaisista, tarkastelee jokaisen suunnitelman läpi ja valitsee niistä parhaat. Mahdollisen menestyksen myötä kilpailu tuo paljon positiivista kansainvälistä julkisuutta ja kokemusta opiskelijoille. Ja ei ole pois suljettua, että tulevaisuudessa kilpailussa menestyneet opiskelijat voisivat työllistyä Toyotan Design Centerissä.

Kilpailuun ilmoittautuminen on jo alkanut. Ilmoittautuminen päättyy 14.9.2013. Katso täältä lisää.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Toyota Material Handling Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa