2013-08-12

Power Truck 2013 –näyttelyssä hieno tunnelma

Yrityksen tuotekuva Toyota Material Handling Sweden AB - Power Truck 2013 –näyttelyssä hieno tunnelma

Toyota Material Handling Finland Oy osallistui Power Truck Showhun 9-10.8.2013 Härmän
Powerparkissa. Toyotan tuotteista oli esillä 4-pyöräinen Toyota Traigo-sähkötrukki ja BT-haarukkavaunujen monipuolinen valikoima. Perjantain hiukan säteinen sää vaihtui upeaksi auringonpaisteeksi lauantaina ja kokonaiskävijämäärään voidaan olla tyytyväisiä.

Näyttelyn aikana Toyota järjesti leikkimielisen arvontakilpailun, jossa kysyttiin BT:n pumppukärryjen rungon tehdastakuuta. Arvontalipukkeita täytettiin yli 3000kpl, joita vastaanottivat kuvankauniit BT Pumppis-tytöt. Oikea vastaus on 99 vuotta, joka tuli monelle messukävijälle ja pitkäaikaisellekin asiakkaalle yllätyksenä. Monet asiakkaat kommentoivat, että ”eivät ole kiinnittäneet asiaan huomiota, koska takuuongelmia ei ole koskaan ollut”. Kylpylälahjakortin Holiday Club Finlandin kylpylään voitti Pertti Martikainen. Onnea voittajalle!

Power Truck Show todisti jälleen, että Toyotan tuotteet ja erityisesti BT:n pumppukärryt ovat todella vahvassa asemassa suomalaisten kuljetusyrittäjienasiakaskunnassa. Ammattikuljettajien on yksinkertaisesti tehtävä töitä työkaluilla, jotka kestävät.

Lisätietoa Toyotasta www.toyota-forklifts.fi ja tapahtumasta www.powertruckshow.fi


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Toyota Material Handling Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa