2004-11-08

Kemira GrowHow ja WM-data Novo sopivat yhteistyöstä

Kemira GrowHow ja WM-data Novo sopivat tietotekniikan palveluja ja sovelluksia koskevasta yhteistyöstä

Kemira GrowHow ja WM-data Novo ovat sopineet laajasta, monivuotisesta palveluyhteistyöstä. Yhteistyösopimusta edelsi kehitysprojekti, jonka tuloksena yhdenmukaistettiin ja keskitettiin Kemira GrowHow:n tietoteknistä toiminta- ja hallintaympäristöä.

Palveluyhteistyö kattaa Kemira GrowHow:n Suomen toimipisteiden työasemien, oheislaitteiden sekä keskitettyjen sovelluspalvelinten ylläpidon ja tuen, sähköpostijärjestelmän sekä tietoturva- ja asiakastukipalvelut.

Kemira GrowHow:n tavoitteena on keskittää tietohallinnon tarvitsema perusteknologia, tietoliikenne sekä puhelinjärjestelmät muutamalle yhteistyökumppanille tukemaan omien tietohallinnon asiantuntijoiden työtä. Näin GrowHow:n tietohallinto voi tarjota parempaa tukea ja osaamista ydinliiketoiminnoille.

"Sopimuskumppaneiksi haemme luonnollisesti alan johtavia ja mittakaavaltaan sopivia toimittajia. Olemme olleet aiemmin yhteistyössä sekä Novon, että WM-datan kanssa, joten näiden yhdistyessä syntynyt uusi WM-data Novo on luonteva kumppani. Toimittajan palveluosaamista pääsimme myös testaamaan valmisteluprojektien myötä. Uskon, että nyt käynnistynyt laaja-alainen yhteistyö jatkuu ja kehittyy menestyksellisesti" kertoo tietohallintojohtaja Tuomo Orpana Kemira GrowHow:sta.

WM-data Novo on vastannut myös Kemira GrowHow:n webbipalveluiden kehittämisestä ja toteutti listautumiseen liittyneet webbisivustot.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy