2004-11-01

Raisio Yhtymä laajentaa ulkoistuspalveluyhteistyötä WM-data Novon kanssa

Raisio Yhtymä ja WM-data Novo ovat sopineet Raision IT-infrapalvelujen ulkoistamisesta kokonaisuudessaan WM-data Novolle. Uuden toimintamallin mukaan WM-data Novo vastaa IT-palvelujen toteutuksesta ja kehittämisestä ja Raisio keskittyy palveluiden johtamiseen.

Raisio Yhtymä ja WM-data Novo ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Raisio keskittää ja laajentaa IT-palveluihin liittyvää ulkoistusyhteistyöä WM-data Novon kanssa.

"Uuden toimintamallin mukaan toimimme kokonaisvastuullisena Raision It-palveluiden integraattorina ja kehittäjänä", kertoo johtaja Harri Mäkitie WM-data Novosta.

"Keskittämällä konsernin IT-infrapalvelut WM-data Novolle tavoittelemme kustannussäästöjen lisäksi myös työnjaon selkeyttämistä ja osittaisten päällekkäisyyksien poistoa", sanoo tietohallintopäällikkö Ralf Niemi Raisiosta. "Sopimuksen myötä tietohallintomme keskittyy strategiamme mukaisesti puhtaasti IT-palveluiden suunnitteluun, hankintaan, ohjaamiseen ja valvontaan. Olennaisena osana uutta toimintamallia kehitetään ja otetaan käyttöön palvelujen johtamisen, hallinnan ja mittaamisen mallit."

Yhteistyösopimus koskee tässä vaiheessa Raision toimipisteitä Suomessa ja vastuunsiirto tapahtuu vaiheittain seuraavan kuuden kuukauden aikana. Tavoitteena on laajentaa toimintamallia myös ulkomaan toimipisteisiin.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy