2004-01-20

WM-data Novo uusii Pohjolan ja A-Vakuutuksen yritysautojen vakuutusjärjestelmän

Pohjola on tehnyt sopimuksen, jonka mukaan WM-data Novo toimittaa Finsure -vakuutusjärjestelmän Pohjolalle ja A-Vakuutukselle. Järjestelmä korvaa A-Vakuutuksen nykyisen järjestelmän ja sillä hoidetaan myöhemmin myös Pohjolan yritysajoneuvovakuutukset mukaan lukien ammattiliikenteen vakuutukset. Uusi järjestelmä on tarkoitus ottaa käyttöön kahdessa vaiheessa siten, että ensimmäinen vaihe otetaan käyttöön vuoden 2005 alusta ja toinen vaihe vuoden 2006 alusta.

– Suomessa toimitetaan vahinkovakuutusjärjestelmiä varsin harvoin. Kyseessä on yleensä aina merkittävä hanke, sillä siinä asiakas ja toimittaja sitoutuvat pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Meillä on hyvä tuote ja kokenut henkilöstö sekä näyttöjä onnistuneista hankkeista, kertoo WM-data Novon toimitusjohtaja Seppo Matikainen.

– Uuden sovelluksen myötä saamme kustannustehokkaan vakuutusjärjestelmän, jolla korvataan Pohjolan ja A-Vakuutuksen vanhentuneet yritysajoneuvovakuutuksia ja ammattiliikennettä hoitaneet järjestelmät. Finsure-järjestelmän hankintapäätökseen vaikuttivat Pohjolan näkökulmasta erityisesti ratkaisun pohjautuminen valmisohjelmistoon, toteutusprojektin nopea aikataulu ja käytön kustannustehokkuus. Finsure on markkinoiden ainoa järjestelmä, joka pystyy laajasti kattamaan yritysajoneuvovakuuttamisen erityispiirteet. Lisäksi järjestelmä on joustavasti muokattavissa tarpeiden ja viranomaismääräysten muuttuessa, toteaa varatoimitusjohtaja Olavi Kauppila Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjolasta.

Finsure on WM-data Novon kehittämä vahinkovakuuttamisen kokonaisjärjestelmä, joka kattaa kaikki vahinkovakuutuslajit ja vakuutusten hoitamiseen liittyvät asiat.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy