2004-02-16

Vallankumous muotoilupalveluissa!

Yrityksen tuotekuva Desigence Oy - Muotoilupalvelu

Vallankumous muotoilupalveluissa! Hyvin hallitun muotoiluprosessin avulla on helpompi saavuttaa liiketoiminnan kasvun, kannattavuuden ja markkina-aseman tavoitteet.
Olemme tuotteistaneet muotoilupalvelumme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Uudet palvelumme tekevät muotoilun hankinnasta ja soveltamisesta helpompaa, nopeampaa ja tuottavampaa. Tuotteistettuja muotoilupalveluja voit hyödyntää tarpeen mukaan kaikkia yhdessä tai erikseen. Ne ovat nopeasti toteutettavissa ja välittömästi hyödynnettävissä käyttöön.

• Määritysvaiheen muotoilupalvelut konkretisoivat ja visualisoivat uuden tuotteen ennen kalliita tuotekehityksen, tuotannon ja markkinoinnin investointeja.
• Tehokkaat suunnittelutyökalut ja säästävät aikaa ja vaivaa sekä minimoivat tuotteen kehittämiseen liittyviä riskejä.
• Tuotantoon viennin muotoilupalvelut mahdollistavat asiakkaalle ydinliiketoimintaan keskittymisen.
• Tutkimus- ja testauspalvelut varmistavat kustannustehokkaasti, että tuote, muotoilu tai käyttöliittymä toimii halutulla tavalla.
• Muotoilun laadun ja johtamisen palvelut varmistavat, että muotoiluprojektit hoituvat vaivatta, ajallaan ja tuottavasti.

Vieraile kotisivuillamme osoitteessa www.muodos.fi ja tutustu uudistettuun muotoilupalveluvalikoimaan. Kotisivuilta löydät pdf-muodossa olevat esitteet, jotka kertovat yksityiskohtaisesti palvelun sisällön ja kustannukset.

Tietoa yrityksestä: Desigence Oy