2011-07-13

Farnell saanut Panasonicilta Vuoden jälleenmyyjä tunnustuspalkinnon jo toisena peräkkäisenä vuonna

Vankka tukitoiminta ja lisääntynyt myynti ennakoimattomilla markkinoilla auttoivat Farnellia varmistamaan tärkeän palkinnon

Farnell on saanut Panasonicilta Distributor of the Year tunnustuspalkinnon jo toisena vuonna peräkkäin. Palkinnon vastaanotti Farnell Europen tuotteisto- ja tavarantoimittajahallinnosta vastaava johtaja Mike Buffham ja sen luovutti Panasonicin Euroopan myyntijohtaja Ken Steel tunnustuksena Farnellin menestyksellisestä asiakasmäärän kasvusta painopistemaissa sekä Panasonicin komponentti- ja paristovalikoimien lisääntyneestä myynnistä ympäri Eurooppaa.

Farnell varastoi toistakymmentä tuhatta tuotelinjaa Panasonicin laajasta tarjonnasta, johon kuuluu passiivikomponentteja, kytkimiä ja releitä sekä elektroniikan suojauskomponentteja samoin kuin laaja valikoima paristoja. Palkinnosta päättäessään Panasonic ylisti myös Farnellin uutta NPI-prosessia (new product introduction, uutuustuotteiden esittely) sekä kaupallisia ja teknisiä tukitoimintoja, jotka ovat alansa ehdotonta huippua. ”Tämän arvostetun palkinnon saaminen jo toisena peräkkäisenä vuonna on teamillemme uskomaton uutinen”, kommentoi Mike Buffham. ”Tämä ei ole pelkästään fantastinen kunnianosoitus, vaan myös muistuttaa meitä siitä, kuinka suurenmoisen tilaisuuden Panasonic tarjoaa meille harjoittaessamme entistäkin kovemmin myynti- ja asiakkaiden hankintatoimintaa avainasiakassegmenttiemme suuntaan ympäri Eurooppaa.”

Julkaisijan yhteystiedot:
Puhelin: 08447 11 11 11
Faksi: 08447 11 11 12
Sähköpostiosoite: sales@farnell.co.uk
www.farnell.fi

Tietoa yrityksestä: Farnell