2011-06-16

Uudistunut Larox Flowsys valtaamaan maailman pumppu - ja venttiilimarkkinoita

Yrityksen tuotekuva Flowrox Oy - Uudistunut Larox Flowsys valtaamaan maailman pumppu - ja venttiilimarkkinoita

Lappeenranta 16.6 2011. Kansainvälisen virtauksensäätö- ja pumppausratkaisujen toimittajan Larox Flowsysin uudeksi nimeksi on valittu Flowrox. Myös yrityksen visuaalinen ilme on uudistettu. Uusi nimi ja ilme on tarkoitus ottaa käyttöön vaiheittain 1.1.2012 mennessä.

Mittavan brändiuudistuksen ja yritysilmeen taustalla on  taannoinen yrityskauppa, jolloin Outotec osti Larox Oyj:n. Pumppu- ja venttiilituotteiden toimittaja Larox Flowsys oli kaupan ulkopuolella ja muuttuneen tilanteen myötä yrityksen toimintaa on jatkettu ja kehitetty voimakkaan kasvun kautta.

”Uusi nimi ja visuaalinen ilme kuvaavat paremmin yritystämme ja tahtotilaamme vallata yhä suurempi siivu maailman pumppu- ja venttiilimarkkinoista. Yrityksen liikevaihdon odotamme moninkertaistuvan seuraavien muutaman vuoden aikana”, kertoo  Larox Flowsysin toimitusjohtaja Heikki Hyttinen.

”Vahvuuksiamme ovat pitkä historia suomalaisena perheyrityksenä ja toiminnan kehittäminen asiakkaidemme tuottavuuden lisäämiseksi. Yhä tavallisempaa on tarjota kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja yksittäisten tuotteiden sijaan. Tällöin yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa on oltava etusijalla”, Hyttinen jatkaa.

Larox Flowsysillä on yli 30 vuoden kokemus, ja tähän päivään mennessä yritys on toimittanut yli 70 000 laitetta asiakkailleen. Larox Flowsys on kansainvälinen perheyritys, jolla on tytäryhtiöit Yhdysvalloissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa sekä yhteistyökumppaneita yli 50 maassa ympäri maailmaa.

 

Lisätietoja antavat:

Hallituksen puheenjohtaja
Timo Vartiainen
+358 400 552 237
timo.vartiainen@larox.fi

 

Toimitusjohtaja

Heikki Hyttinen
+348 40 183 0103
heikki.hyttinen@larox.fi

 

Larox Flowsys on teollisten letku- ja levyluistinventtiileiden sekä letkupumppujen ja epäkeskoruuvipumppujen toimittaja. Keskitymme kuluttavien, syövyttävien ja vaativien väliaineiden pumppaus-, säätö- ja sulkuongelmien ratkaisemiseen kaivos- ja mineraalien jalostus teollisuudessa sekä energia ja ympäristötekniikassa. Asiakkaidemme kanssa yhteistyössä suunnitellut ratkaisut tuovat moninkertaiset säästöt perinteisiin ratkaisuihin verrattuina. Meillä on yli 30-vuotinen historia suomalaisena perheyrityksenä, ja tähän päivään olemme toimittaneet yli 70 000 laitetta maailmanlaajuisesti. Tytäryhtiöitä Larox Flowsysillä on Yhdysvalloissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa sekä yhteistyökumppaneita yli 50 maassa ympäri maailmaa. www.larox.fi


Lehdistötiedote lähetettiin MyNewsdeskillä

Tietoa yrityksestä: Flowrox Oy

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa