2011-06-13

Larox Flowsys on mukana paperi- ja selluteollisuuden SPCI-messuilla Tukholmassa 17.-19.5

Yrityksen tuotekuva Flowrox Oy - Larox Flowsys on mukana paperi- ja selluteollisuuden SPCI-messuilla Tukholmassa 17.-19.5

Larox Flowsys Oy esittäytyy yhdessä ruotsalaisten edustajiensa Minrox AB (venttiilit) sekä Processpumpar AB (pumput) kanssa paperi- ja selluteollisuuden SPCI-tapahtumassa toukokuussa. SPCI on paperi- ja selluteollisuuden maailman laajin näyttely.

Larox Flowsys esittelee tapahtumassa uuden epäkeskoruuvipumppunsa, joka on suunniteltu vaativimpiin lietteen sekä pastan pumppauskohteisiin, erityisesti paperi- ja sellu-, kaivos- ja mineraaliteollisuudessa, sekä kemian teollisuuden kohteisiin. Uuden teknologian ansiosta saavutetaan korkea hyötysuhde ja paine, mikä puolestaan mahdollistaa sen, että pumpussa voidaan käyttää lyhyttä roottori- ja staattoriyhdistelmää. PC-pumppu tuo todellisia säästöjä niin energian kulutuksessa kuin huolto- ja asennuskustannuksissa ja pumpun elinkaarikustannukset jäävät mataliksi.

Tapahtumassa kuulet myös uusimmat uutiset Larox-letkuventtiileistä, letkupumpuista sekä uusista levy- sekä kiilaluistiventtiileistämme, jotka on suunniteltu erityisen kuluttaviin ja vaativiin sovelluskohteisiin.

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin kotisivuillamme www.larox.fi ja tule tapaamaan meitä SPCI-messuille Ruotsiin osastollemme A30:49.

Tapahtumapaikka: Stockholm International Fairs / Stockholmsmässan, Älvsjö, Tukholma, Ruotsi
Päivät: 17.-19. toukokuuta 2011
Aika: Ti-To 9:00-17:00

Sisäänpääsy on maksuton.

Tarkempia tietoja tapahtumasta www.spcievent.com

''Eight Brilliants'' kyltti kertoo messujen isoimman yhteisosaston sijainnin – Eight Brilliantsin osastolla on esillä merkittävä määrä suomalaista teknologiaosaamista, eri yritysten muodossa. Seuraa ''Eight Brilliants'' kylttejä ja päädyt osastollemme!


Lehdistötiedote lähetettiin MyNewsdeskillä

Tietoa yrityksestä: Flowrox Oy

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa