2011-10-20

Loweprolta uusia kamerareppuja

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Loweprolta uusia kamerareppuja

Lowepro vastaa kasvavan kuvauskaluston asettamiin haasteisiin lanseeraamalla uudistetut kamerareput. Kamerareppujen suunnittelussa on ennen kaikkea huomioitu kuvaajien tarve muuntelukykyiselle, hyvän suojan antavalle laukulle, jossa kulkee mukana niin valokuvaajan kuin videokuvaajankin varusteet. Lisäksi kamerareppujen suunnittelussa on panostettu niiden hyvään istuvuuteen myös painon lisääntyessä.

”Lähdimme suunnittelemaan uutta DSLR Video Fastpack AW -reppusarjaa suosituimpien malliemme pohjalta. Suunnittelussa halusimme vastata nykyaikaisen kuvaajan tarpeisiin, joka valokuvauksen lisäksi mahdollisesti kuvaa myös videolle, ja haluaa käsitellä sekä lähettää kuvat heti eteenpäin” kertoo Lowepron markkinointi- ja tuotepäällikkö Tim Grimmer.

Uudesta reppusarjasta löytyy kolme erikokoista mallia, joista kaikista löytyy lisäksi paikka kannettavalle tietokoneelle.

Kamerarepussa alimmaisena sijaitsee sivulta avattava ja helppokäyttöinen pehmustettu osasto, joka monipuolisien säätömahdollisuuksiensa ansiosta soveltuu hyvin erilaisten varusteiden asettamiin tarpeisiin.

Sekä kuvaamisen ammattilaiset että harrastajat arvostavat kamerarepun erillistä yläosastoa, joka on varustettu Lowepron omalla muunneltavalla Custom Audio Utility Pouch –järjestelmällä, jonka ansiosta mukana kulkevat kätevästi audiotarvikkeet kuulokkeista mikrofoniin.

Kannettava tietokone liittyy oleellisena osana tämän päivän valokuvaamiseen, mikä on huomioitu Lowepron uusissa kamerarepuissa. Kuvien lataus ja käsittely, yhteydenpito kumppaneihin sekä blogipäivitykset onnistuvat tarpeen vaatiessa jo kuvausreissun aikana, sillä kamerarepun erillinen ja pehmustettu osasto antaa tietokoneelle riittävän suojan reissussa ja tekee sen mukana kuljettamisesta helppoa ja vaivatonta.

Kuvausreissuilla sääolot voivat vaihdella nopeasti ja kamerarepun All Weather AW Cover™ -sadesuoja tarjoaa suojan vesisadetta vastaan. Nopeasti esiin vedettävä sadesuoja ja repun vettähylkivä sekä kulutuksenkestävä materiaali suojaavat tehokkaasti arvokkaan kuvauskaluston.

Lisäksi kamerarepuista löytyy Hideaway Tripod Mount™ jalustan mukana kuljettamista varten sekä erillinen pikkutasku esimerkiksi käyntikortteja varten. Reput on myös varustettu joustavalla sivutaskulla, kantokahvalla sekä lantiovyöllä, joka takaa repun tukevan kannettavuuden myös vaikeakulkuisessakin maastossa.

Uusia kamerareppuja on saatavana mustana kolmessa eri koossa: DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 AW ja DSLR Video Fastpack 150 AW. Lisätietoja kamerarepuista sekä Lowepron muista tuotteista löytyy osoitteesta www.lowepro.com.

Hinta ja saatavuus
DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 ja DSLR Video Fastpack 150 AW saapuvat kauppoihin marraskuun aikana. Hinnat ovat noin 149 eur, 139 eur ja 109 eur (sis. alv).


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Swarovski, Velbon, Kenko, Metz ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi

Lowepron perustaja Greg Lowe vakiinnutti yrityksen maineen laaudukkaiden ja innovatiivisesti muotoiltujen tuotteiden valmistajana, kun hän 1972 toi myyntiin maailman ensimmäisen pehmustetun kameralaukun. Edelleen tänä päivän Lowepro jatkaa alan mullistamista erinomaisesti muotoilluilla ja ylivoimaisen laadukkailla suoja- ja kantolaukuillaan. Niitä valmistetaan kameroille, videokameroille, kannettaville tietokoneille, valokuvausvälineistölle ja kannettavalle kodinelektroniikalle. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa ja sen tuotteita on myynnissä yli sadassa maassa sekä valokuvausliikkeissä että verkkokaupoissa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.lowepro.com


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa