2011-10-11

Uusi Castrol EDGE tarjoaa huippusuorituskykyä

Yrityksen tuotekuva Castrol Sweden AB - Uusi Castrol EDGE tarjoaa huippusuorituskykyä

Castrolin vahvin moottoriöljysarja varmistaa moottorin parhaan suorituskyvyn paineen alaisena

Castrol on lanseerannut uudelleen huippusuorituskykyisten moottoriöljyjen Castrol EDGE -sarjansa. Uusissa Castrol EDGE -tuotteissa on käytössä Fluid Strength TechnologyTM (FST) ja kyseessä on Castrolin vahvimpien ja edistyneimpien öljyjen valikoima.

Oikean öljyn valinta entistä tärkeämpää

Nykyiset moottorit tekevät kovemmin töitä, kuumenevat enemmän ja toimivat korkeamman paineen alaisena kuin koskaan aikaisemmin. Öljyn tärkein tehtävä moottorissa on pitää sen liikkuvat pinnat erillään toisistaan kitkasta johtuvan kuumenemisen, melun ja kulumisen minimoimiseksi. Voiteluaineen on oltava riittävän juoksevaa ulottuakseen kaikkiin moottorin osiin, mutta samalla riittävän vahvaa kestääkseen äärimmäiset sylinterinpaineet. Ne ovat kaksinkertaistuneet moottoreissa viimeisten 5–10 vuoden aikana.

Uutta tekniikkaa

Castrol EDGE -sarjassa on käytössä Fluid Strength TechnologyTM – dynaaminen teknologia.         joka vahvistaa öljyä aktiivisesti ja sopeutuu koko ajan moottorin vaatimuksiin varmistaen mahdollisimman hyvän suorituskyvyn kaikenlaisilla ajotavoilla.

Testivoittaja

Testit osoittavat, että Castrol EDGE, jossa on Fluid Strength TechnologyTM, on jopa 40 % vahvempi* vähentäessään metalliosien välistä kontaktia moottorin altistuessa kovimmille paineille. Autoilijalla on varmuus siitä, että moottorista saa irti parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja että voiteluaine mahdollistaa ajamisen kaikenlaisissa olosuhteissa ja kaikenlaisilla ajotavoilla.

Helppo valita oikein

Castrol EDGE -tuotteiden merkinnät on myös uusittu, jotta niiden ymmärtäminen ja oikean öljyn valinta kullekin moottorille on helpompaa.  Yksi tärkeimmistä syistä epätietoisuuteen voiteluaineen valinnassa on tuoteselosteiden ja pakkaustietojen vaikeaselkoisuus. Siksi uusi Castrol EDGE -sarja on saanut uusitut etiketit, joiden teksti on helppotajuista ja tärkeät tiedot ovat selvästi esillä auttamassa autoilijoita valitsemaan oikean öljyn autonsa moottoriin. Uusiutunut Castrol EDGE -voiteluainesarja on nyt myymälöissä.

Arjen urheilulliset vaatimukset

Castrol ja Castrol EDGE ovat tehneet pitkään yhteistyötä maailman vaativimpien autonvalmistajien ja johtavien moottoriurheilutiimien kanssa, mukaan lukien BMW Motorsport, Ford World Rally, Jaguar, Range Rover ja VW Motorsport. Castrol EDGE -tuotteiden vahvuus varmistaa moottorin parhaan suorituskyvyn niin arkiajossa kuin moottoriurheilun ammattilaiskäytössäkin.

Näe miten Castrol EDGE selviytyy vaativalla testiradalla: www.castroledge.com/strength

 

Huomautus:

*Öljyn kalvovahvuuden testissä (Fluid Strength Test) useilla eri moottorin nopeuksilla Castrol EDGE – Fluid Strength TechnologyTM saavutti jatkuvasti johtavaa kilpailevaa tuotetta paremman vahvuuden ja minimoi moottorin pintojen välisen kontaktin.

Lisätietoja antaa:

Charlotte Diaz de la Vega

Marketing Executive, Castrol

Telefon: 08-44 11 156

E-post: charlotte.diazdelavega@bp.com


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Castrol Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa