2011-12-07

Toyota Material Handling Europe julkaisee mobiilipelin, joka esittelee Toyota SAS-järjestelmän etuja trukinkuljettajan näkökulmasta

Yrityksen tuotekuva Toyota Material Handling Sweden AB - Toyota Material Handling Europe julkaisee mobiilipelin, joka esittelee Toyota SAS-järjestelmän etuja trukinkuljettajan näkökulmasta

Toyota Material Handling Europen ‘Forklift Challenge’ on Toyotan ensimmäinen mobiilisovellus. Siinä pelaaja voi kokea tyypillisen materiaalinkäsittelytehtävän ja nähdä miten Toyotan aktiivinen ajonvakautus helpottaa työtä – ja miten turvallisuuden laiminlyönti aiheuttaa vaaratilanteita ja vauriokustannuksia. Pelaajan tulee tavaroiden kuljetuksen aikana käyttää hyväkseen Toyota SAS:n ominaisuuksia riskien minimoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen (todellisuudessa SAS on aina toiminnassa parantaen kuljettajan, trukin ja kuorman turvallisuutta – samalla ajaen kustannuksia alas).

Pelin päämäärä on siirtää mahdollisimman paljon kuormia mahdollisimman pienessä ajassa. Jokaisella kierroksella sataman ympäri pelaajan pitää ottaa, noutaa ja luovuttaa kuormia ja käyttää samalla SAS:n toimintoja estääkseen onnettomuuksia ja kuormavaurioita. Virheet aiheuttavat kustannuksia tai ”sakkokierroksia” – työ täytyy tehdä uudestaan ja tuottavuus laskee. Peli hyödyntää mobiililaitteiden asentotunnistimia, jotta ajaminen on realistista ja intuitiivista.

“Tämä on enemmän kuin vain peli,” toteaa Hugues Van Espen, Online-markkinoinnin johtaja. “’Forklift Challenge’ on luotu havainnollistamaan Toyota SAS:n etuja niin turvallisuuden kuin kulunhallinnan kannalta. Pelin avulla voimme kertoa asiasta hieman hauskemmalla tavalla sekä trukkikuskeille, että ihmisille, jotka eivät työkseen aja trukkia. ”

Forklift Challenge on saatavilla PC:lle ja Macintoshille osoitteesta http://www.toyota-forklifts.eu. Mobiiliversio on ladattavissa ilmaiseksi iTunesissa iPadille, iPad 2:lle, iPhone 3GS:lle ja 4:lle. Android Marketissa on myös ilmainen versio (vaatii Android-version 2.1).

Toyota System of Active Stability (Toyota SAS)
Ainoastaan Toyotan trukeissa on patentoitu, dynaaminen järjestelmä, joka koostuu ohjausyksiköstä, kymmenestä mitta-anturista sekä kolmesta toimilaitteesta. SAS valvoo jatkuvasti trukin toimintoja. Se tekee myös korjaavia toimenpiteitä havaitessaan vaaratekijöitä, jotka saattavat johtaa trukin tai kuorman epätasapainoon. SAS-järjestelmän kuusi pitkälle kehitettyä toimintoa pitävät kuljettajasi ja kuormasi liikkeellä turvallisesti - ja tuottavuuden huipussaan.

Tutustu SAS-järjestelmään tarkemmin osoitteessa http://sas.toyota-forklifts.fi/.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Toyota Material Handling Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa