2011-10-27

Uusia laukkuja Loweprolta kuvaajille, jotka ovat koko ajan liikkeessä

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Uusia laukkuja Loweprolta kuvaajille, jotka ovat koko ajan liikkeessä

Lowepro lanseeraa uudet innovatiiviset ja entistäkin kevyemmät kameralaukkusarjat: Pro Messenger AW -olkalaukut sekä teleskooppikahvalla varustetut Pro Roller Lite –vetolaukut.

Pro Messenger AW –kameralaukku on ulkoapäin kuin mikä tahansa olkalaukku. Vasta lähempi tarkastelu paljastaa, että olkalaukku kätkee sisälleen jopa ammattikoon kamerarungon akkukahvalla sekä 70-200mm objektiivin ja tarvikkeet. Kuvaajat, jotka liikkuvat kameransa kanssa paljon kaupunkiolosuhteissa osaavat arvostaa olkalaukun urbaania luonnetta sekä monikäyttöisyyttä. Puolittain avattavan kannen ansiosta kuvaaja pääsee nopeasti ja huomiota herättämättä käsiksi kameraansa. Olkalaukku on varustettu muunneltavalla osastolla, useilla taskuilla sekä takaosasta löytyy lisäksi tasku esim. tablettitietokoneelle. Pro Messenger AW –kameralaukku on yhteensopiva Pro Roller Lite –laukkusarjan kanssa ja se kiinnittyy kätevästi vetolaukun teleskooppikahvaan. Pro Messenger AW –kameralaukkuja on saatavana kolmessa eri koossa: 200 AW (39 x 16 x 24 cm), 180 AW (27 x 16 x 31 cm) ja 160 AW (27 x 16 x 24 cm).

Pro Roller Lite –vetolaukku on Lowepron tähän asti kevein vetolaukku, se on suunniteltu ennen kaikkea kuvaajan matkakumppaniksi niin lento- kuin junamatkoillekin. Vetolaukku on mitoitettu niin, että sen voi ottaa lentokoneeseen käsimatkatavaraksi. Vetolaukussa on muunneltava pääosasto, johon mahtuu isompikin ammattikamera tarvikkeineen. Lisäksi laukussa on erillinen pehmustettu tasku kannettavalle tietokoneelle. Laukun pyörät on sijoitettu laukussa aivan kulmiin, joten laukku kulkee vaivattomasti ja tukevasti katukivien sekä muiden epätasaisuuksien yli. Laukusta löytyy myös tasku matkustusdokumenteille, missä ne ovat hyvässä turvassa ja tarvittaessa helposti saatavilla. Pro Roller Lite –vetolaukkua on saatavilla kahdessa eri koossa: 250 AW (35 x 2 x 57 cm, paino 4,3 kg) ja 150 AW (36 x 18 x 48 cm, paino 3,5 kg).

”Molemmat laukku-uutuudet on varustettu Lowepron patentoidulla All Weather Cover AW–sadesuojalla, joka suojaa arvokkaat kuvausvarusteet vesisateelta sekä pitää muutenkin laukun tyylikkään puhtaassa kunnossa. Sadesuoja on aina mukana, sillä se kulkee vaivattomasti laukun mukana omassa taskussaan”, kertoo Juha Korteniemi, Loweprota maahantuovalta Focus Nordicilta.

Hinta ja saatavuus

Pro Roller Lite –vetolaukut saapuvat jälleenmyyjille joulukuussa. Hinnat alkaen 329 eur (sis. alv.).

Pro Messenger AW –olkalaukut saapuvat jälleenmyyjille helmikuussa 2012. Hinnat alkaen 219 eur (sis. alv.).


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Swarovski, Velbon, Kenko, Metz ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi

Lowepron perustaja Greg Lowe vakiinnutti yrityksen maineen laaudukkaiden ja innovatiivisesti muotoiltujen tuotteiden valmistajana, kun hän 1972 toi myyntiin maailman ensimmäisen pehmustetun kameralaukun. Edelleen tänä päivän Lowepro jatkaa alan mullistamista erinomaisesti muotoilluilla ja ylivoimaisen laadukkailla suoja- ja kantolaukuillaan. Niitä valmistetaan kameroille, videokameroille, kannettaville tietokoneille, valokuvausvälineistölle ja kannettavalle kodinelektroniikalle. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa ja sen tuotteita on myynnissä yli sadassa maassa sekä valokuvausliikkeissä että verkkokaupoissa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.lowepro.com


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa