2011-08-22

Uusi valovoimainen 24 mm Samyang objektiivi

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Uusi valovoimainen 24 mm Samyang objektiivi

Samyang tuo myyntiin uuden objektiivin - 24mm f/1.4 ED AS UMC – jossa on 13 linssiä 12:ssa ryhmässä. Neljä linsseistä on valmistettu ED-lasista (vähäinen valonhajonta) ja kaksi linsseistä on asfäärisiä. Objektiivissa on monikerroksinen UMC-tyypin antireflex-käsittely, joka mahdollistaa ainutlaatuisen valonläpäisykyvyn.

”Objektiivista tulee versiot useisiin suosittuihin SLR-kameroihin, joissa on täysikokoinen, APS-C -kokoinen tai pienempi kuvakenno: Canon, Nikon AE, Pentax, Samsung NX, Four Thirds ja Sony Alpha”, sanoo Juha Korteniemi, joka edustaa Samyangia maahamme tuovaa Focus Image Nordic Oy:tä.

Täyden koon kuvakennon omaavissa kameroissa tämä uusi objektiivi toimii korkealuokkaisena laajakulmana, joka sopii täydellisesti arkkitehtuuri- ja maisemakuvaukseen. DX-kennoa käyttävät kuvaajat saavat objektiivista erinomaisen välineen kuvajournalismiin ja maisemakuvaukseen. Four Thirds -kameroissa objektiivi toimii yleiskäyttöisenä ja valovoimaisena 50 mm objektiivina.

Hinta ja saatavuus
Uusi objektiivi tulee myyntiin vuoden loppupuolella. Hintaa ei ole vielä vahvistettu.

Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi


Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Swarovski, Velbon, Kenko, Metz ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi

Samyang Optics Co., Ltd on vuonna 1972 perustettu eteläkorealainen yritys, joka valmistaa optisia laitteita, CCTV ja valokuvaustarvikkeita. Samyang tunnetaan hyvin rakennettujen manuaalisten vaihdettavien objektiivien valmistajana, jonka objektiivit ovat yhteensopivia useiden valmistajien kameroiden kanssa. Lisätietoja www.syopt.co.kr


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa