2012-03-05

Edistyksellinen rengassalama Nissiniltä

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Edistyksellinen rengassalama Nissiniltä

Japanilainen Nissin vastaa luovien kuvaajien toiveisiin tuomalla markkinoille uuden ammattitason rengassalaman. Salamassa on lisäksi adapterit 49 – 82mm:n makrobjektiiville. Rengasmallinen salama, LED-lampuilla varustettuna takaa tasaisesti valaistut ja varjottomat kuvat.

Nissin Macro Flash MF18 –rengassalama soveltuu loistavasti ammattitason makrokuvaukseen. 16 Lediä (ISO100) ja käyttäjäystävällinen rakenne varustettuna värillisellä valikkonäytöllä, joka lisäksi kääntyy salamalaitetta kallistettaessa, sekä omat TTL-asetukset tekevät tästä salamasta todella miellyttävän käyttää. Salaman hienosäätö löytyy jopa 1/1024 saakka.

Lisäksi salamassa on sekä langaton, että pikasynkronointi asetuksia varten, mikä takaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Salama voidaan tarvittaessa kytkeä ulkoiseen virtalähteeseen, ja sitä voidaan käyttää myös sarjassa muiden salamoiden kanssa.

"Rengassalaman valo osuu tasaisesti joka puolelta kohteeseen, joten varjoja ei pääse muodostumaan”, kertoo Juha Korteniemi Nissiniä maahantuovalta Focus Nordicilta.

Monipuoliset ominaisuudet:
-    Yhteensopiva Canon E-TTL ja Nikon iTTL –salamajärjestelmien kanssa
-    Mukana laaja valikoima makro-objektiiviadaptereita: 52, 58,62, 67, 72  ja 77mm, lisävarusteena myydään myös 49, 55 ja 82mm
-    LED-lamput, säädettävällä voimakkuudella
-    Langaton TTL (Master-salama), jolla voidaan ohjata orjasalamoita A ja C
-    Säädettävä valoteho täydestä aina 1/1024 saakka (käsisäätö: 1/1 - 1/64. Makrokuvauksessa 1/128 - 1/1024)
-    Yhteensopiva Nissin PS300 –akun sekä paristokotelo BM-01 kanssa
-    Pikasynkronointi ja ohjelmistopäivitykset USB-kaapelilla
-    Metallinen salamakenkä.

Hinta ja saatavuus
Nissin Macro Flash MF18:n verollinen hinta on noin 449 eur ja se on saatavilla jälleenmyyjiltä huhtikuussa.


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Velbon, Kenko, Metz, Lensbaby, B+W, Novoflex ja Carl Zeiss. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa