2012-02-15

Tamronilta tulossa valovoimainen zoomobjektiivi täyden kennon kameroille

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Tamronilta tulossa valovoimainen zoomobjektiivi täyden kennon kameroille

Tamron vastaa markkinoiden haasteisiin esittelemällä viimeisintä optista osaamistaan Tamron SP 24-70 –objektiivin muodossa. Objektiivista tekee erittäin mielenkiintoisen se, että siinä on Tamronin omaa tuotantoa oleva kuvanvakaaja sekä erittäin korkea resoluutio.  

Optisten laitteiden valmistajana tunnettu Tamron julkaisee lähiaikoina mielenkiintoisen objektiiviuutuuden. Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD (malli A007) on erittäin kompaktin kokoinen, valovoimainen zoomobjektiivi, joka on varustettu VC (Vibration Compensation) -kuvanvakaajalla ja USD (Ultrasonic Silent Drive) –tarkennusmoottorilla sekä erittäin korkealla resoluutiolla.

Uuden objektiivin ominaisuudet perustuvat korkealaatuisiin linsseihin kolmessa LD-elementissä, kolmeen asfääriseen linssiin, hybridiasfääriseen linssiin sekä kahteen XR (extra refractive index) –linssiin, jotka viimeistelevät korkean kuvalaadun. Pyöreän suljinaukon ansiosta kuvien ”bokeh” säilyy loistavana täydellä aukolla. ´

"Tamronin VC-tekniikka mahdollistaa käsivaralta kuvattaessa pitkät suljinajat myös hämärässä valaistuksessa. Erityisesti tämä näkyy kuvissa terävinä yksityiskohtina”, kertoo Juha Korteniemi Tamronia maahantuovalta Focus Nordicilta.  

Objektiivi on varustettu lisäksi Tamronin omalla USD (Ultrasonic Silent Drive) –tarkennusmoottorilla, joka tekee kuvien tarkennuksesta nopeaa ja lähes äänetöntä. Objektiivi on kosteudenkestävä ja se sietää hyvin myös kolhuja, joten se sopii erityisen hyvin kuvaajille, jotka ovat valmiita haastamaan luovuutensa lisäksi myös hankalatkin kuvausolosuhteet.

Tamronin VC-kuvanvakaaja poistaa tehokkaasti heilahdukset ja tärinät. Kuulalaakeroidut linssielementit liikkuvat erittäin tarkasti vähäisen kitkan ansiosta ja tämä parannettu versio VC-kuvanvakaajasta on siis aikasempaakin hiljaisempi.  

Hinta ja saatavuus
Toimituspäivää ja hintaa ei ole vielä vahvistettu.

Tekniset tiedot:
Polttoväli: 24-70 mm
Suurin aukko: F/2.8
Kuvakulma (diagonaalinen): 84° 04 ''-34° 21'' (35 mm)
60° 20 ''-22° 33'' (APS-C)
Linssin rakenne: 17 elementtiä / 12 ryhmää
Lähin tarkennusetäisyys: 38 cm
Suurennussuhde: 1:5 (f = 70mm: MFD 0,38 m)
Suodinkoko: 82 mm
Pituus: 108,5 mm
Kokonaispituus: 116,9 mm
Halkaisija: 88,2 mm
Paino: 825 g
Himmenninlevyjä: 9
Pienin aukko: F/22
Varusteet: linssisuojus, vastavalosuoja
Yhteensopivuudet: Canon, Nikon, Sony (Sony-versiossa ei ole VC-kuvanvakaajaa, sillä se on sisäänrakennettuna kameran rungossa)


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Velbon, Kenko, Metz, Lensbaby, B+W, Novoflex ja Carl Zeiss. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa