2012-02-13

Esitellessään 2200-sarjan, Markem-Imaje tuo markkinoille tehokkaan, luotettavan ja optimoidun laatikoiden ja kuormalavojen tulostus- ja etiketöintiratkaisun

Yrityksen tuotekuva Markem-Imaje AB - Esitellessään 2200-sarjan, Markem-Imaje tuo markkinoille tehokkaan, luotettavan ja optimoidun laatikoiden ja kuormalavojen tulostus- ja etiketöintiratkaisun

Markem-Imaje, teollisten merkintäjärjestelmien valmistaja ja jakelija, asettaa nyt tulostus- ja applikointitekniikan hieman korkeammalle tasolle 2200-sarjalla. Äärimmäisen tehokas laitesarja kattaa laajan, keskenään vaihdettavien applikaattoreiden valikoiman, optimoitavan käyttöohjauksen ja vertaansa vailla olevan merkintämäärän.

Uudessa 2200-ratkaisussa on samat edut kuin edellisessä sarjassa, joka on jo osoittanut luotettavuutensa, tehokkuutensa ja helppokäyttöisyytensä. Tuhannet yksiköt, jotka on asennettu vaativiin ympäristöihin ja jotka kykenevät toimimaan kellon ympäri, seitsemän päivää viikossa, ovat osoittaneet, että 2200-sarja on erittäin luotettava.  ”Olemme arvioineet 2200-sarjan kaikissa tyypillisissä käyttötilanteissa ja arvioimme, että tuotantolinjan seisokkeja on vähintään kaksi päivää vähemmän vuodessa kilpailijoihimme verrattuna”, luonnehtii sarjaa Mike Kirk, Markem-Imajen tuotantopäällikkö.  ”18 kuukauden takuun lisäksi tarjolla on myös jatketut takuu- ja huoltosopimukset jopa 5 vuodeksi; ensimmäisenä markkinoilla.  Olemme huomioineet kestävän kehityksen vähentämällä virrankulutuksen huipputuotantovauhdissa 135 wattiin, mikä on reilusti alle markkinoilla yleisesti käytettävien standardien. Lisäksi laite on suunniteltu siten, että se voidaan 95 %:sti kierrättää."

Korkealaatuinen tulostus
2200-sarjan tulostus- ja applikointikapasiteetti on 125 laatikkoa minuutissa.  Applikointitarkkuus on 0,25 mm. Kirjottimessa on optimoitu pujotuspolku, automaattinen tarran kireyden säätö ja integroitu tarran reunan tunnistussensori.

Dual RISC-prosessorit, jota tukee erittäin nopea rinnakkaisprosessori. Lopputuloksena on tehokas suorituskyky.

Markem-Imajen etiketit ja värinauhat takaavat korkealaatuisen tulostuksen ja kirjoituspään pitkän käyttöiän.

Luotettava kaikissa tilanteissa
2200-sarjan pelkistetty ja kestävä teollinen muotoilu on koottu 38 mm paksun vankan keskipalkin ympärille. Tarttumaton tarralevy ja kirjoittimen pinnoitus helpottavat kirjoittimen puhdistusta. Kaikki keskeiset osat on koteloitu.

Yksinkertaistetut  pujotuspolut mahdollistavat etikettien ja värinauhojen vaihdon vain 40 sekunnissa. Tarra- ja värinauharullien vaihto on synkronoitu. 560 m:n värinauha- ja tarrarulla vähentää linjan pysäytystarvetta 25%:lla verrattuna standardeihin 450 m:n rulliin. Tulostuspäät ja telat voidaan vaihtaa ilman työkaluja alle 60 sekunnissa.

Joustava
2200-sarjaa voidaan käyttää kaikissa ympäristöissä rajoituksetta valitsemalla oikean tyyppinen applikaattori: isku (pitkä tai lyhyt), pyyhkäisy tai puhallus sivulle, päälle tai eteen sekä kulma-applikaattori kahdelle vierekkäiselle sivulle etiketöintiä varten.  Applikaattori on vaihdettavissa tarpeiden muuttuessa.  Tulostusresoluutio ja -leveys voidaan myös tarpeen mukaan muuttaa helposti vaihtamalla kirjoituspää. Kaikkien näiden ominaisuuksien vuoksi 2200-sarja on erinomainen pitkän aikavälin investointi.

Virheetön jäljitettävyys
2200-sarja tukee suurinopeuksista, reaaliaikaisen tiedon tuottoa, mukaan lukien viivakoodit, 2D-koodit, logot ja sarjoitus.  Painetut koodit ovat ANSI-standardin luokan A ja B yhteensopivia nopeimmissakin tulostus- ja applikointinopeuksissa. Markem-Imaje ehdottaa optiona viivakoodinlukijaa, jolla varmistetaan, että kaikissa tehtaalta lähtevissä laatikoissa on lukukelpoinen koodi.  CoLOS-ohjelmat varmistavat tuotteiden tietojen täsmällisyyden, keskitetyn tiedonhallinnan ja helpon liityntämahdollisuuden yrityksen olemassa oleviin tietokantoihin.

2200 Pallet: kuormalavojen tunnistamiseen
2200-sarjaan sisältyy myös 2200 Pallet kuormalavojen tunnistamiseen. Tässa kompaktissa versiossa on vankka nivelkäsivarsi sivulle, eteen ja taakse tai kahdelle vierekkäiselle sivulle applikointia varten. Nopeus on jopa 120 kuormalavaa tunnissa.  Automaattipysäytys takaa käyttäjän turvallisuuden, mikäli tulostus pysähtyy esteen vuoksi.  Kuormalavojen hallintaan tarkoitetun CoLOS-ohjelmistopaketin ansiosta jokainen kuormalava voidaan varustaa yksilöllisellä tunnistuskoodilla ja jäljittää läpi koko logistiikkaketjun tehtaalta lopulliseen määräpaikkaansa.

2200 Pallet tarjoaa samat edut kuin koko sarja: vakiona 18 kuukauden laitteistotakuu ja laajennettu 5 vuoden huolto- takuu, johon kuuluu huoltosopimus, suunnitelmallinen kuluvien osien vaihto ja korkea tulostuslaatu.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Markem-Imaje AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa