2012-08-23

JIB4 – Uusi action-kamera Jobolta

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - JIB4 – Uusi action-kamera Jobolta

Jobolla ei jääty ainoastaan seuraamaan keväällä onnistuneesti julkaistun JIB2:sen taivalta, vaan tuotekehityksessä on ahkeroitu jo uusimman mallin parissa. Nyt markkinoille saapuva JIB4 tulee täyttämään entistäkin kovemmat vaatimukset.   

Uudessa JIB4-kamerassa on hyödynnetty uusinta tekniikkaa asiakkaiden toiveiden pohjalta. Suorituskykyinen kamera tuottaa Full HD-tason videokuvaa (1080i 30 kuvaa/sek) ja pienemmällä resoluutiolla jopa 120 kuvaa/sek, jolla saadaan toteutettua upeita hidastuksia. Herkän kennon ansiosta kameran kuvanlaatu säilyy hyvälaatuisena jopa haastavammassa, hämärässä kuvausympäristössä sekä tilanteissa, joissa valon määrä muuttuu poikkeuksellisen nopeasti.

Uudessa kamerassa on käytännöllisesti erilliset painikkeet video- ja valokuvaukselle sekä lisäksi videokuvaamisen keskeyttämiselle. Useiden painikkeiden ansiosta kameran käyttö on erittäin sujuvaa kaikenlaisissa kuvaustilanteissa. Kameraan integroitu laserosoitin helpottaa kameran kohdistamista esimerkiksi asennettaessa kameraa kypärään, polkupyörään, lumilautaan tai muuhun vastaavaan kohteeseen, jossa kuvan kohdistaminen haluttuun kohtaan voi olla hankalaa.

Kamerassa on 8 megapikseliä ja irrotettava LCD-näyttö, jonka tilalle voidaan tarvittaessa kiinnittää myös lisäakku, jonka avulla kameran toiminta-aika voidaan tuplata kahdesta tunnista neljään tuntiin. JIB4-kamerassa on liitännät ulkoiselle mikrofonille ja lisäksi kamera tukee “turnover recording”-toimintoa. Kameran vakiovarusteisiin kuuluu myös vesikuvauskotelo, jonka avulla voidaan kuvata jopa 60 metrin syvyydessä. Sekä kamera että vesikuvauskotelo on varustettu jalustakierteellä. Vesikuvauskotelon lisäksi vakiovarusteisiin kuuluu useita monipuolisia kiinnitys- ja lisävarusteita.

JIB4 saapuu jälleenmyyjille syyskuun aikana
ja sen suositushinta on n. 350 euroa.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa