2012-08-06

Loweprolta uusi monipuolinen reppu

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Loweprolta uusi monipuolinen reppu

Monikäyttöinen päiväretkireppu aktiiviselle liikkujalle

Lowepro, joka on tunnettu erityisesti kameralaukkujen ja kamerareppujen johtavana valmistajana, tuo markkinoille uuden Photo Hatchback AW –sarjan. Modernia ja kevyttä reppua on saatavilla kahdessa koossa: 16L ja 22L. Samanaikaisesti lanseerataan myös Dashpoint-sarja, joka tarjoaa pieniä ja yksinkertaisia lisäsäilytysratkaisuja, joita voidaan käyttää sellaisinaan, tai kiinnittää jo olemassa oleviin kameralaukkuihin.

Uusien reppujen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota kompaktiin kokoon sekä eleganttiin muotoiluun. Lähtökohtana repun tilankäytön suunnittelussa on ollut riittävät säilytystilat järjestelmäkameralle, taulutietokoneelle tai ohuelle kannettavalle kuten MacBook Airille ja lisäksi tilaa löytyy myös henkilökohtaisille tarvikkeille kuten esimerkiksi kännykälle, lompakolle, lisävaatteille tai eväille. Suuremmassa reppumallissa on riittävästi tilaa myös normaalikokoiselle kannettavalle tietokoneelle.

Kamerareput ovat sivusta-avattavia, jonka ansiosta sisäosan muunneltaviin taskuihin pääsee vaivattomasti käsiksi. Repussa on hyödyllinen "Storm-flap"-kosteussulku, joka pitää repun sisäosan kuivana hankalissakin olosuhteissa. Repun sisäosan kameraosasto voidaan tarvittaessa irrottaa kokonaan, jolloin reppu muuttuu kätevästi monipuoliseksi yleisrepuksi.

Repusta löytyy useita pienempiä taskuja, joista löytyy hyvin tilaa erilaisille varusteille. Lisäksi erilliseen pehmustettuun taskuun sopii taulutietokone.  Reppuihin on integroitu Lowepron oma patentoitu All Weather Cover –sadesuoja, joka suojaa tehokkaasti repun sekä varusteet sateelta ja lialta.

"Reppu on kerta kaikkiaan täynnä upeita yksityiskohtia. Monipuolisissa sivutaskuissa kulkevat kätevästi mukana esimerkiksi juomapullo tai kompakti kamerajalusta. Kiinnityshihnojen monipuolisten säätömahdollisuuksien sekä Slip-Lock –pikakiinnikkeiden ansiosta repun ulkopuolelle on myös helppo kiinnittää erilaisia varusteita”, kertoo Juha Korteniemi Loweprota maahantuovalta Focus Nordicilta.

Photo Hatchback 22L AW -mallissa on tilaa järjestelmäkameralle, joka on varustettu 18-105mm objektiivilla, kahdelle tai kolmelle lisäobjektiiville, salamalle tai muille lisätarvikkeille, taulutietokoneelle tai ohuelle kannettavalle (MacBook Air 11”), vesipullolle ja henkilökohtaisille varusteille.

Photo Hatchback 16L AW –mallissa on tilaa kittiobjektiivilla (18-55mm) varustetulle järjestelmäkameralle sekä yhdelle tai kahdelle lisäobjektiiville tai salamalle, taulutietokoneelle, vesipullolle, lisätarvikkeille ja henkilökohtaisille varusteille.

Hinta ja saatavuus
Photo Hatchback 16L AW ja Photo Hatchback 22L AW toimitukset jälleenmyyjille alkavat syyskuussa. Niiden verolliset hinnat tulevat olemaan noin 99 ja 115 euroa.

Dashpoint, josta tulee markkinoille kolme eri kokoa, on saatavilla jälleenmyyjiltä myös syyskuun aikana. Niiden verolliset hinnat tulevat olemaan noin 30, 38 ja 47 euroa.

Kaikista malleista on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa: Pepper Red, Slate Grey ja Galaxy Blue.


Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Velbon, Kenko, Metz, Lensbaby, B+W, Novoflex ja Carl Zeiss. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa